MENU

Trouwen bij Hoeve Landzicht

Trouwen bij Hoeve Landzicht, een veelzijdige trouwlocatie in Nieuwer Ter Aa, waar Thijs en Damaris meteen verliefd op waren.

Damaris startte in haar ouderlijk huis in Goudriaan. Vanwege de regen was de first look met Thijs in de serre aan het huis, waarna de familie hen in de woonkamer bewonderde. Kijk die blikken eens! Daarna was het hup, de auto in, want het regende helaas pijpenstelen de hele dag…

We reden naar Breukelen voor de fotoshoot. Wat konden we hier prachtige foto’s maken! Het belang van een goede binnenlocatie werd hiermee bevestigd. Heerlijk als je lekker droog foto’s kunt maken én er voldoende daglicht aanwezig is. Dan heb je alsnog prachtige trouwfoto’s!

Een ceremonie bij Hoeve Landzicht is sfeervol en romantisch!

De ceremonie vond plaats bij Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aa. De locatie was sfeervol verlicht en ademde een heel romantische sfeer. Heerlijk om familie en vrienden te zien genieten. De zus van de bruid hield een sterke, persoonlijke speech. En moet je die snoetjes van de nichtjes van Damaris eens zien stralen, toen zij de ringen mochten binnenbrengen!
Na de ceremonie verzorgde Hoeve Landzicht een heerlijke lunch en maakten we nog enkele groepsfoto’s binnen.

Vervolgens reden we naar de kerk voor de inzegening van het huwelijk – dat blijft toch altijd één van mijn lievelingsmomenten op een bruiloft! Na de dienst was er nog een gezellige receptie buiten bij de kerk.

Kortom, weer een heerlijke dag vol mooie momenten! ♥

“Willeke heeft onze bruiloft gefotografeerd. We kenden haar al van een eerdere bruiloft en wisten toen meteen dat wij haar ook wilden vragen voor onze dag. Ze is super relaxed, professioneel en legt alles precies vast zoals je zou willen. We zijn heel blij met jouw werk en resultaat. Dankjewel ♥”

Ben je na het zien van deze blog enthousiast geworden en wil je meer informatie over bruidsfotografie? Bekijk dan vooral de pagina Bruiloft!

Leveranciers:
♥ Trouwlocatie: Hoeve Landzicht
♥ Trouwjurk: Taft en Tule
♥ Haar en visagie: Dique Hair and Make-up
♥ Trouwauto: WeLoveOldtimers

SLUITEN