MENU

Bruiloft bij De Duikenburg

Een bruiloft bij De Duikenburg; die wil ik graag voor jullie vastleggen! Bruidsparen zijn altijd enorm enthousiast over deze locatie en dat kan ik me goed voorstellen. De locatie ziet er prachtig uit en is altijd goed gestyled, het personeel is aardig en het eten is er heerlijk! Dus kozen Laurens & Maria ervoor om hier hun bruiloft te vieren! ♥

Zowel bij Laurens als bij Maria thuis legde ik de voorbereidingen vast. Zo tof om dit bij beide te mogen doen; het maakt het verhaal wel echt compleet! Hanna van HairByH verzorgde weer een prachtig trouwkapsel en natuurlijke make-up. Wat een eindresultaat, zeg!

Na een ‘klassieke’ firstlook in de voortuin van het ouderlijk huis van Maria reden we naar de fotolocatie: De Kasteeltuin bij het Kasteel van Neerijnen. Dat is in juni echt een feestje, aangezien dan alles prachtig in bloei staat! O, wat houd ik van al die kleuren en geuren (jammer dat ik díe niet vast kan leggen op foto! 😋).

Na de fotoshoot reden we naar trouwlocatie De Duikenburg in Echteld, waar de daggasten zich al hadden verzameld. Vanwege het mooie weer kon de ceremonie buiten plaatsvinden. Dat ziet er prachtig uit, toch? Je ziet die zomersfeer ook zo mooi terug in de foto’s! En zie al die nichtjes en neefjes eens heerlijk genieten 🥰

Ook trouwplannen bij De Duikenburg in Echteld, of heel ergens anders, en nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Stuur me dan een berichtje en hopelijk ben ik jullie trouwdatum nog beschikbaar!

SLUITEN