MENU

Bruiloft in Goudriaan

Een bruiloft in Goudriaan vastleggen; in de achtertuin van het ouderlijk huis van de bruid. Wow, wat een prachtige dag hadden Joris en Bianca! ♡

Ik begon bij Bianca thuis met het vastleggen van de voorbereidingen. Het ging er allemaal heel ontspannen aan toe. De bruid deed zelfs gewoon even zelf haar make-up! Daarna vonden er wel 3 firstlook-momenten plaats. Allereerst met Bianca’s vader – wat was hij onder de indruk van zijn prachtige dochter! Daarna ontmoette Bianca haar beste vriendinnen.
Tot slot was het tijd om Joris te zien. Vol spanning kwam hij in zijn stoere trouwauto het erf opgereden. Boeket in de hand en met de rug naar de voordeur wachten op je bruid. Het is ook niet niets! Maar wát een liefde en waardering op de gezichten, toen ze elkaar eenmaal zagen en konden knuffelen!

We maakten op twee verschillende plaatsen foto’s. Allereerst in het natuurgebied waar Joris en Bianca samen graag wandelden. Je merkte meteen dat ze zich op deze plaats op hun gemak voelden. En dat is zó belangrijk tijdens het maken van foto’s! Toen we in de verte bloesem zagen in de wijngaard, konden we het niet laten om daar ook nog even naartoe te lopen. Daarna reden we naar Nieuwpoort, waar we foto’s maakten in een meer stadse omgeving.

Inmiddels hadden alle gasten zich verzameld bij Bianca thuis. Na de ontvangst kon de ceremonie plaatsvinden. Het was een gezellige, warme en sfeervolle ceremonie; dat kun je wel aan Reinolda overlaten. Zo leuk ook hoe alle nichtjes en neefjes in de ceremonie werden betrokken. Ze mochten met de hamer slaan én een kinderakte tekenen!

Een bruiloft in Goudriaan is altijd een feestje!

Na de ceremonie was het tijd voor de lunch, waarvoor een foodtruck het erf op was gereden. De heerlijke broodjes hamburgers en frietjes vlógen over de toonbank.
In Waal vond de kerkdienst plaats; een mooie dienst met ruimte voor liederen die het bruidspaar had uitgekozen. Na de dienst was er buiten een foodtruck met koffie en thee voor alle gasten geregeld.

Tot slot reden we naar Ameide, waar het felicitatiemoment, het diner en later ook nog het feest plaatsvonden. Moe en zeer voldaan ging ik die dag naar huis. Wauw, wat was het een prachtige dag! Geniet mee van de foto’s! 🙂

Spreekt deze blog je aan en wil je weten of ik ook júllie bruiloft vast kan leggen? Laat dan een berichtje achter via het contactformulier en ik stuur je zo snel mogelijk mijn trouwbrochure toe!

In samenwerking met:
♡ Videograaf: https://karelfilmt.nl/mijn-verhaal/
♡ Trouwboeket: https://bloembinderijstigterwerkendam.nl/shop/
♡ Trouwambtenaar: https://sprekenuitliefde.nl/
♡ Foodtruck lunch: https://www.foodtruckeetfestijn.nl/

SLUITEN