MENU

Trouwen Bergsche Plas Rotterdam

Trouwen bij de Bergsche Plas Rotterdam staat garant voor een heerlijke zomerse trouwsfeer. De locatie ligt aan het water en heeft mooie buitenmogelijkheden. Ik snap wel dat Age & Lisanne deze locatie uitgekozen hadden voor hun bruiloft!

Ik begon de dag al vroeg bij het ouderlijk huis van Age. En dat was een drukke boel, omdat niet alleen zijn ouders, maar ook zijn 4 broers bij het aankleden aanwezig waren. Wát een gezelligheid en warmte meteen! Daarna reed ik naar Ridderkerk, waar TeamLooks al druk bezig was met het haar en de make-up van Lisanne. De zusjes van Lisanne hielden alles goed in de gaten; en hielpen maar wat graag mee toen het tijd was om de jurk aan te trekken. En wát een prachtige bruid was Lisanne; de jurk stond haar zó mooi!

De fotoshoot vond plaats in het Bergsche Bos, vlakbij de trouwlocatie. Een heerlijke plek om het bruidspaar lekker te laten genieten samen. Wat wandelen, even lekker zitten op een boomstam. Gewoon ook echt even tijd voor en met elkaar!

De rest van de dag vond plaats bij Familierestaurant Bergsche Plas was, uitgezonderd de kerkdienst 😉
♡ Een warm welkom door alle gasten, met applaus en bellenblaas
♡ Een heerlijke lunch
♡ Een prachtige ceremonie, vol mooie woorden – ook door het bruidspaar zelf
♡ Een toost op het bruidspaar
♡ Heel veel knuffels
♡ Een mooie kerkdienst
♡ Een heerlijk diner – inclusief ijs omdat de bruid daar dól op is
♡ Een golden-hour-shoot met het bruidspaar als afsluiter!

Ben je er na het zien van deze blog van overtuigd dat jullie ook zulke trouwfoto’s willen? Hopelijk ben ik dan nog beschikbaar op jullie trouwdatum. Stuur me een berichtje via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

In fijne samenwerking met:
♡ Videograaf: https://www.hesfilmt.nl/trouwfilm-bruiloft/
♡ Haar & make-up: https://teamlooks.nl/
♡ Trouwjurk: https://www.speksnijder.nl/nl/

SLUITEN