MENU

Preweddingshoot in Hardinxveld-Giessendam

Een preweddingshoot in Hardinxveld-Giessendam, het dorp waar ik woon. Dat hier óók veel mooie plekjes zijn, bewijst toch wel deze fotoshoot! Want kijk hoe tof die kleuren van het riet matchen bij de kleuren van dit stel. En dat op slechts 5 minuten afstand van ons huis! ♡

Ik leerde Matthijs & Thea kennen in het kennismakingsgesprek wat we hadden, oktober 2022. Thea vertelde hoe waardevol zij foto’s vindt: “Zo tof om dan jezelf terug te kunnen zien, hoe mooi alles eruit zag en met wie we onze dag gevierd hebben!” Matthijs was iets minder enthousiast en gaf toe dat hij helemaal niet zo hield van foto’s maken…

Een preweddingshoot in Hardinxveld-Giessendam, zo mooi is de natuur dichtbij huis

We prikten een datum voor de loveshoot en spraken af bij de rivier in Hardinxveld-Giessendam. Tijdens het kennismakingsgesprek hadden Matthijs & Thea aangegeven dat ze erg van de natuur hielden en hier graag foto’s wilden maken. Het zonnetje scheen en het was heerlijk lenteweer om foto’s te maken.

Hoe tof dat Matthijs, na ongeveer 15 minuten bezig te zijn met de preweddingshoot, spontaan zei: “Dit is wel echt heel leuk om samen te doen. Dit moeten we vaker doen!” En dat konden Thea en ik natuurlijk allemaal maar beamen!

Lieve Matthijs & Thea – sorry dat ik jullie namen af en toe samenvoegde en Matthea riep ;)) Het was ontzettend leuk om jullie weer te zien en voor de lens te hebben. Veel plezier met de foto’s en ik ben erg benieuwd welke foto er op de trouwkaart gaat komen!

 

Wist je dat… je bij een pakket van 10u fotografie of meer een gratis preweddingshoot krijgt? Op die manier
♡ zien we elkaar een keertje extra
♡ weet ik al een beetje hoe ik jullie het beste kan aansturen
♡ kun je samen wennen voor de lens
♡ krijg je toffe beelden van jullie samen, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor op je trouwkaart

Klik hier voor meer informatie over wat ik aanbied als bruidsfotograaf. Leg ik volgend jaar ook jullie bruiloft vast?

SLUITEN