MENU

Trouwfotograaf Hardinxveld-Giessendam

LIEF BRUIDSPAAR,

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Je trouwdag is een dag waar je lang naar uitkijkt, veel voorbereidingen voor treft en die vervolgens zo voorbij vliegt. Wat gebeurt er veel op zo’n dag! Ik leg al die momenten en details graag voor jullie vast, zodat je jullie dag altijd terug kunt kijken.
Het vinden van de “juiste” fotograaf is een hele zoektocht. Het is dan ook heel belangrijk om er een goed gevoel bij te hebben, zodat je het maken van de foto’s echt los laat op de bruiloft! Spreken mijn foto’s en fotografiestijl je aan? Ben je enthousiast en voel je een klik? Als je me een berichtje stuurt via het contactformulier, krijg je binnen 2 werkdagen de trouwbrochure toegestuurd. Per mail maken we dan een afspraak voor de kennismaking. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

FEEST!

Bruiloften zijn een feestje, vol liefde, sfeer en gezelligheid. Ik vind het echt een eer om als fotograaf van heel dichtbij met jullie mee te genieten en het voor jullie vast te leggen. Of dit nu een gelukkig momentje is tussen jullie samen of bijvoorbeeld tussen jullie en je (groot)ouders of andere aanwezigen. Ik leg alle belangrijke, emotionele en romantische momenten vast en probeer dit zo onopvallend mogelijk te doen.

WERKWIJZE & STIJL

Mijn fotografiestijl is journalistiek. Dat betekent dat ik alles vastleg zoals het zich voordoet. Hierdoor heb je echte en spontane beelden.
De foto’s die ik maak worden omschreven als puur, echt, licht en sfeervol. Ik vind het belangrijk dat jullie je helemaal jezelf voelen op jullie trouwdag en zo ook op de foto’s staan. In de nabewerking houd ik ook die lichte stijl aan.

KENNISMAKINGSGESPREK

Als fotograaf vind ik een wederzijdse klik erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Daarom ontmoet ik jullie graag live. Ik ben benieuwd naar jullie (liefdes)verhaal en leer jullie graag beter kennen. Er is genoeg ruimte om door te praten over bijvoorbeeld de tijdsduur of locatie van de fotoshoot. Ik beantwoord jullie vragen graag, zodat jullie je op de dag zelf niet druk hoeven te maken over de foto’s.

REVIEWS

Natuurlijk kan ik zelf heel enthousiast zijn, maar het is uiteindelijk belangrijk dat jullie als klant enthousiast zijn. Dat jullie vertrouwen in mij hebben. Gelukkig zijn jullie niet het eerste bruidspaar en zijn al vele tevreden klanten jullie voorgegaan. Benieuwd naar hun ervaringen? Laat je inspireren door de reviews die hieronder te vinden zijn.

TARIEVEN

Waarschijnlijk ben je ook benieuwd hoeveel het allemaal gaat kosten. Ik ga voor goede kwaliteit én een betaalbare prijs. Het aantal uur dat ik op jullie dag aanwezig ben, is afhankelijk van jullie wensen en budget.
Ieder pakket bestaat uit een luxe, vlakliggend trouwalbum (t.w.v. €400) en minimaal 8u fotografie (t.w.v. €1795). Bij iedere boeking zijn het kennismakingsgesprek, een online fotogalerij en de reiskosten binnen Nederland standaard inbegrepen. Bij een pakket vanaf 10 uur krijgen jullie een preweddingshoot cadeau!
Hieronder zie je drie voorbeelden van de meest gekozen pakketten. Het is bij ieder pakket mogelijk om extra uren bij te boeken, à €150 per uur.

Trouwfotograaf Hardinxveld-Giessendam

Voorbeeldpakket I

Luxe trouwalbum 30x30
met 8u fotografie

reiskosten
online fotogallery

€2195
Trouwfotograaf Hardinxveld-Giessendam

Voorbeeldpakket II

Luxe trouwalbum 30x30
met 10u fotografie

preweddingshoot ♡
reiskosten
online fotogallery

€2495
Trouwfotograaf Hardinxveld-Giessendam

Voorbeeldpakket III

Luxe trouwalbum 30x30
met 12u fotografie

preweddingshoot ♡
reiskosten
online fotogallery

€2795

Het resultaat

Niets is zo mooi als je bruiloft terugzien in een prachtig trouwalbum! Het album is 30 bij 30cm groot en geeft een luxe uitstraling door de verdikte, vlakliggende pagina's. In het trouwalbum is ruimte voor ongeveer 80-100 van jullie mooiste trouwfoto's!
Jullie bepalen ook zelf de kleur en het soort cover en met welke bewaarbox en embossing jullie het trouwalbum willen upgraden. Zo wordt het echt júllie album! ♡

WT102382
C5D_4886
C5D_4915
C5D_1472-Exporteren met ster voor telefoon - klein-2
WT201623
C5D_7968
Trouwfotograaf Hardinxveld-Giessendam

LIEVE WOORDEN

“Wat een fantastische fotograaf is Willeke! Ze let op alle details is enthousiast en denk overal in mee. Tijdens de preweddingshoot laat ze je al wennen aan de camera, zodat het er op de bruiloft heel ontspannen aan toe gaat. Als je een goeie, enthousiaste fotograaf zoekt, die ook nog heel gezellig is, kijk dan niet verder!"

WIE

Harmen & Geralise

LOCATIE

Schaapskooi Ottoland & Kampanje Hardinxveld

♡ Bekijk hier de blog van de bruiloft van Harmen & Geralise (september 2022)

Trouwfotograaf Hardinxveld-Giessendam

LIEVE WOORDEN

“Wat zijn we blij dat Willeke onze grote dag heeft vastgelegd! Het contact, het meedenken in alle details en vooral hoe ze onze liefde voor elkaar én voor onze naasten met bijbehorende emoties heeft weten te vangen in de foto's. Ook haar aanwezigheid op de dag was zo precies goed. Heel relaxt, wist wanneer het moment er meer één voor de achtergrond was maar ook andersom; heel duidelijk en het voor elkaar krijgen om een groep van 70 man allemaal zichtbaar en lachend op de groepsfoto te krijgen. De foto's zijn ontzettend mooi geworden, qua kleuren en warmte en vooral precies zoals we onze dag willen blijven herinneren met alles wat daarbij hoorde. Bedankt, lieve Willeke, voor de prachtige foto's en je fijne en snelle (!) service!"

WIE

Bas & Anna

LOCATIE

Streefkerk, Vrechelse Heide, Houtse Meer

♡ Bekijk hier de blog van de lentebruiloft van Bas & Anna (mei 2022)

Trouwfotograaf Hardinxveld-Giessendam

LIEVE WOORDEN

“31 maart was onze trouwdag, die door Willeke geweldig is vastgelegd! Trouwen op de enige dag sneeuw in maart zorgde voor prachtige beelden. En de heldere fotobewerking hierover, maakt het helemaal af. De leukste foto's vinden wij die spontaan gemaakt zijn tijdens de dag. Willeke heeft alle leuke/grappige/lieve situaties in de gaten. Over het trouwalbum gezegd: mooie kwaliteit en genoeg mogelijkheden voor eigen inbreng. De foto's herinneren ons steeds weer aan de heerlijke sfeer die er was, en dat is volgens ons de bedoeling van het vastleggen van dé dag :)"

WIE

Arien & Sietske

LOCATIE

IJzendoorn, Kesteren, Oude Duikenburg Echteld

♡ Bekijk hier de blog van de bruiloft van Arien & Sietske maart 2022)

Trouwfotograaf Hardinxveld-Giessendam

LIEVE WOORDEN

"Vanaf het moment van het kennismakingsgesprek tot het ophalen van het foto-album (en alle momenten daartussen, zoals: de pre-weddingshoot, onze bruiloft en het aanpassen/bestellen van het foto-album) hebben wij steeds een heel goed gevoel gehad bij Willeke als persoon en de diensten die zij aanbiedt. Dit werd bevestigd door de reacties die wij van onze gasten kregen op de prachtige foto's en Willeke haar voorkomen. 'Wat een leuke fotograaf! En wat maakt ze mooie foto's!' Willeke is daarnaast flexibel, denkt mee en reageert snel op berichtjes en vragen. Kortom: de ideale trouwfotograaf!"

WIE

Maurits & Lotte

LOCATIE

Dordrecht & Buitenplaats Land van Es Strijen

♡ Bekijk hier de blog van de zomer bruiloft van Maurits & Lotte (juli 2021)

Trouwfotograaf Hardinxveld-Giessendam

LIEVE WOORDEN

"Wat is Willeke een fantastische bruidsfotograaf!
We hebben haar 'ontmoet' via Instagram, en daarna volgde al snel een bezoekje aan huis. Erg gezellig, lekker sociaal, dit voelde goed!
En ja op de bruiloft was het één groot feest om Willeke daar bij te hebben. Ontspannen, niet verlegen en een gezellige sfeermaker, het was heerlijk. En als je dan ook nog prachtige foto's en fotoboek met een oprecht 'wauw' effect krijgt geleverd, dan was het zeker de juiste keuze om Willeke als bruidsfotograaf te kiezen! Onze verwachtingen overtroffen. Ook de snelheid waarmee we de foto's en ons fotoboek binnen kregen, ruim voor de feestdagen konden we hier al heerlijk van genieten. Topper!"

WIE

Daniël & Rosanne

LOCATIE

Sliedrecht & De Oude Duikenburg Echteld

♡ Bekijk hier de blog van de herfstbruiloft van Daniël & Rosanne (oktober 2019)

BLOGS

Bekijk hier de meest recente blogs van bruiloften en preweddingshoots!

Trouwen Hoeve Landzicht

Bruiloft in Goudriaan

Trouwen Bergsche Plas Rotterdam

Preweddingshoot in Hardinxveld-Giessendam

SLUITEN