MENU

Trouwen op de Duikenburg Echteld

Trouwen op de Duikenburg Echteld, wat een geweldige locatie! Sneeuw op je bruiloft; dat maakt niet iedereen mee. En eind maart kwam het ook best wel onverwachts. Maar wát hebben we ervan genoten!

Ondanks wat file door de sneeuw was ik gelukkig op tijd bij bruidegom Arien. In augustus 2019 was ik hier thuis ook, vanwege de bruiloft van zijn broer Johan, dus ik was op bekend terrein. Gezellig hoe de ouders bij het klaarmaken betrokken waren, sfeer die ik dan ook graag vastleg.
Daarna ging ik door naar Sietske, waar het een drukte van belang was. Overal gezelligheid en vrolijkheid én een zeer relaxte bruid, die er ongelooflijk veel zin in had!

Trouwen op de Duikenburg Echteld, wat een fantastische plek voor een mooie bruiloft!


Na de ontmoeting van het bruidspaar, altijd een speciaal moment, maakten we eerst wat foto’s bij de kerk. Daarna reden we door naar Kasteel Soelen in Zoelen, waar we op verschillende plekken foto’s maakten. Wat een mooie plek voor een fotoshoot! Met de stoere Ford Mustang, op het bruggetje, bij het poortje en in het nabijgelegen groen. Fijn als je niet teveel afstand hoeft af te leggen, maar tóch een veelzijdigheid krijgt aan foto’s! ♡

De rest van de dag vierden we feest in de prachtige kas bij De Duikenburg in Echteld. Wat is dit een prachtige plek om de liefde te vieren. De lunch, ceremonie, het aansnijden van de taart, de borrel, het diner én het feest waren allemaal hier. Zo fijn als je met de gasten niet zoveel afstand hoeft af te leggen tussendoor. Dan houd je extra tijd over voor elkaar ♡

Lieve Arien & Sietske, geniet lekker na van jullie prachtige dag! ♡

Heb je ook trouwplannen en ben je enthousiast geworden na het zien van deze blog? Bekijk hier nog meer blogs of vul het contactformulier in als je de trouwbrochure wilt ontvangen!

SLUITEN