MENU

Preweddingshoot in de Soesterduinen

Preweddingshoot in de Soesterduinen met Thijs & Damaris. Dit geweldige stel gaat trouwen in juli 2023. Ik kende ze al, omdat ik in 2021 de bruiloft van de zus van Damaris vastlegde. Tof als mensen dan bij je terug komen!

Ik ging samen met dit super leuke stel op pad voor een toffe prewedding fotoshoot in de Soesterduinen. Een fotoshoot op deze veelzijdige plek is dan ook echt een aanrader, je hebt hier alles. De eindeloze duinen, mooie gekleurde heide en een bosrijke omgeving. De ideale plek voor een ongedwongen fotoshoot zonder teveel poseren. Vooral echt momenten is waar ik voor sta als fotograaf.

Preweddingshoot in de Soesterduinen, mijn favoriete plek voor een toffe fotoshoot!

Tof ook om elkaar meteen beter te leren kennen, in het echt én voor de camera. Kan niet wachten tot hun trouwdag in juli, waar we het nog eens dubbel en dwars over gaan doen.

” Wauww Wil, ze zijn echt fantastisch😍😍 dit beloofd zoveel goeds!! We hadden ook niks anders verwacht hoor😉 het was super leuk en heel veel zin in onze grote dag🤗 “

Dit lieve berichtje kreeg ik via Whatsapp van Damaris. Zo fijn als klanten blij zijn, de preweddingshoot als waardevol en gezellig wordt ervaren! We hebben elkaar echt weer beter leren kennen en het is nu geduldig wachten op hun bruiloft in juli! ♡

Hi, ik ben Willeke! Wat leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Ik ben een enthousiaste en gezellige fotografe uit Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland). Ik hou enorm van mijn werk, want wat is er mooier dan het vastleggen van de liefde?! ♡

“Persoonlijke bruidsfotografie voor herinneringen vol met pure emoties, details en natuurlijke kleuren” – dát is waar ik het voor doe!”

Meer weten over mijn verhaal, mijn (bedrijfs)naam of mijn missie? Bekijk mijn website met alle info. Hoor het uiteraard graag als ik je kan helpen!

SLUITEN