MENU

Preweddingshoot in Dordrecht

Een preweddingshoot in Dordrecht, een prachtige stad vlakbij Hardinxveld-Giessendam. Dat je een fantastische en veelzijdige preweddingshoot in Dordrecht kunt doen, wordt door deze foto’s toch wel bewezen! De muren, stenen, ramen en deuren – het geeft echt een unieke sfeer.

Wouter & Reinelieke kwamen bij mij terecht, nadat Reinelieke uren op Instagram had rondgekeken. We spraken elkaar in december 2023 online, vanwege mijn zwangerschapsverlof. Na een gezellige videocall Wouter & Reinelieke tekenden vol vertrouwen de offerte en we spraken af voor de preweddingshoot in het voorjaar van 2024.

Een preweddingshoot in Dordrecht; veelzijdigheid en mooie kleuren

Door ziekte werd de fotoshoot een keer verzet, maar op 30 maart ontmoeten we elkaar dan ‘eindelijk’ live voor de preweddingshoot in Dordrecht. Het blijft bijzonder hoe je elkaar dan in slechts 45 minuten zoveel beter leert kennen. En ook dat je dan echt al een verschil ziet in hoe mensen zich openstellen voor de camera en zich gemakkelijker kunnen ontspannen.

Na het opleveren stuurde Reinelieke met binnen een uur deze reactie: “Super leuk, kan niet stoppen met kijken! Zo gezellig en mooi met de kleuren zo 🥰 ” – nou, dat vond ik ook helemaal! Maar haar tweede appje maakte mij nog blijer: “We zijn erg blij met de manier waarop je aanwijzingen gaf, dat maakte het ook gewoon lekker ontspannen 😄” Dát is nou net mijn kracht en datgene wat ik zo belangrijk vind tijdens een (prewedding)shoot: zo ontspannen mogelijk jezelf kunnen zijn!

Lieve Wouter & Reinelieke, bedankt voor jullie gezelligheid en vertrouwen. De fotoshoot was een feestje en ik zie er naar uit om jullie dag vast te leggen!

Ben je na het zien van deze foto’s ook enthousiast geworden en waren jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Kijk voor meer informatie op deze pagina en stuur me een berichtje om te informeren naar de beschikbaarheid!

SLUITEN