MENU

Bruiloft Hardinxveld-Giessendam

Een bruiloft in Hardinxveld-Giessendam was toch wel een wens. Een ‘thuiswedstrijd’ voor mij als trouwfotograaf uit Hardinxveld, heeft namelijk best wat voordelen. Ik kende de locaties (gemeentehuis, lunchlocatie, kerk), waardoor ik me goed kon voorbereiden op de bruiloft. En de bruid woonde lekker dichtbij, waardoor ik mijn wekker niet zo vroeg hoefde te zetten! 😉

De tante van de bruid, een gemeentelid uit onze kerk, vertelde Jaron en Janine over mij en mijn werk. Het blijft toch weer bijzonder om te zien hoe krachtig deze mond-tot-mondreclame is. Janine nam contact op en na een supergezellig en positief kennismakingsgesprek werd de offerte getekend. Mijn eerste bruiloft in Hardinxveld-Giessendam zou een feit worden!

Een bruiloft in Hardinxveld; lekker dorps en alles dicht bij elkaar

Op vrijdag 12 april was het zover, de bruiloft van Jaron en Janine. Ik startte bij Janine thuis, waar Johanna al druk bezig was met het haar en make-up van Janine. Wat was het resultaat wederom prachtig! Intussen waren ook de andere gezinsleden up and running en werd er een verrassing voor Jaron voorbereid. Een vriend van het bruidspaar hees zich in de trouwjurk van moeder en verraste Jaron tijdens de first look! Wat een hilarisch moment was dat. Gelukkig kwam daarna Janine al snel door de voordeur!

We maakten foto’s bij de rivier van Hardinxveld. Het was heerlijk weer, dus we genoten van het zonnetje en maakten foto’s bij het strandje en in een prachtig grasveld met heel veel bloemen. Jaron & Janine kozen ervoor om ‘s morgens niet al te lang foto’s te maken, maar later op de dag op de feestlocatie nog meer foto’s te maken samen.

Nadat alle gasten waren begroet bij het gemeentehuis van Hardinxveld-Giessendam volgde de ceremonie. Hier werd het bruidspaar samen in het ootje genomen, toen twee vrienden in roze tutu’s als ringenmeisjes de ringen kwamen brengen! Wederom een heerlijk vrolijk moment, zeker toen deze mannen als bedankje van de ambtenaar een snoepzakje kregen 😉

Voor de lunch gingen we naar Zalencentrum De Parel, waar de daggasten allemaal een tasje kregen met daarin de daginformatie, maar ook een zelfgeschreven bedankkaartje van het bruidspaar en diverse opdrachten zoals een fotobingo. Ook werd iedereen uitgenodigd om gedurende de hele dag foto’s te maken met een wegwerpcamera. Daarna genoten we (ja, ik mocht ook mee-eten, bofferd die ik ben!) van de overheerlijke lunch die Jochem van Streesjef serveerde.

Na de lunch gingen we naar de Oude Kerk van Hardinxveld, voor de trouwdienst. Een prachtig moment, waarin de familie van Janine de muzikale begeleiding verzorgde.

De rest van de dag waren we op Geofort Herwijnen. We proostten, genoten van zelfgemaakte cupcakes, maakten groepsfoto’s met de daggasten en het bruidspaar. Tijdens het diner waren er stukjes van familie en vrienden en werden er allerlei mooie herinneringen opgehaald. Na het diner kwamen de avondgasten en kon het feest beginnen. Naar ik begreep heeft dat tot in de late uurtjes geduurd!

Thuis ben ik hard aan de slag gegaan met deze beelden. Binnen enkele dagen ontvingen ze een uitgebreide preview. En omdat Jaron en Janine aan het begin van het trouwseizoen trouwden, had ik na slechts twee weken hun beelden al klaar. De reactie van Janine:

Wauw wauw wauw. Super gaaf 😍😍😍
Echt heel blij mee en heel blij met jou!

Jaron & Janine, jullie bruiloft ga ik niet snel vergeten! Bedankt voor alle mooie momenten die ik mocht vastleggen. Geniet van jullie foto’s en ik hoop dat er nog veel bruiloften in Hardinxveld-Giessendam zullen volgen!

SLUITEN