MENU

Een preweddingshoot in Oosterhout, op de Vrachelse Heide, is een feestje. Heerlijk om op zo’n relatief klein stukje Nederland zoveel veelzijdige foto’s te kunnen maken in de natuur! Je hebt er een prachtig bos én ook een stukje zand. Daarom kom ik voor preweddingshoots graag hier in Oosterhout. Karel & Jolijn genoten er ook van en dat zie je terug op de foto’s! En ook hun kleding matcht echt perfect in deze omgeving en zorgt voor rustige sprekende foto’s.

Jolijn appte mij, net na de oplevering van de foto’s: “Oooh zo leuk!!!🥰🥰 Ze zijn prachtig, super blij mee en wij gaan lekker nagenieten 🥰🥰” Daar doe je het voor, toch?!

Wat we zoal doen bij een preweddingshoot? Voornamelijk gezellig kletsen om elkaar beter te leren kennen. Ondertussen wandelen we dan naar verschillende mooie plekjes en houd ik af en toe stil om foto’s te maken van jullie in een stilstaande positie. Ik geef aanwijzingen en kijk hoe jullie daarop reageren. Moet het allemaal perfect? Nee, helemaal niet! Ik volg jullie en probeer vooral een vertrouwensband op te bouwen, zodat jullie gedurende de fotoshoot meer en meer jullie zelf zijn voor de lens. En vaak zie ik dan na een halfuurtje shooten al een heel verschil met hoe we begonnen. Tof toch!

Wist je dat je al vanaf 10u fotografie een gratis preweddingshoot krijgt in het pakket? Je kunt kiezen voor een preweddingshoot in de natuur, zoals hier in Oosterhout, maar ook bijvoorbeeld in een meer stadse omgeving, zoals Dordrecht, Nieuwpoort of Gouda. Het levert jullie een meer ontspannen gevoel op voor de camera én je hebt meteen mooie beelden van jullie samen. Deze kun je vervolgens bijvoorbeeld gebruiken op jullie Save-the-date, trouwkaart, liturgie, of iets dergelijks.

Stuur me een berichtje als jullie trouwplannen hebben en nog op zoek zijn naar een fotograaf!

SLUITEN