MENU

De winterbruiloft van Jurrian en Daniëlle in ‘s-Gravenzande was één groot feest, van begin tot eind. Geniet met hen mee van deze prachtige dag! Zo fijn dat het trouwseizoen van 2020 is begonnen!

Een bruiloft in ‘s-Gravenzande had ik nog niet eerder gehad. Normaal moet ik dan altijd wel even zoeken en oriënteren in nieuwe plaatsen. Maar vandaag carpoolde ik met de videograaf en reden we er in 1x naar toe! Jurrian werd onder handen genomen door zijn kapster en daarna hielp zijn moeder hem in zijn pak. Wauw, wat stond die donkergroene kleur hem goed!
Daarna reden we naar de bruid. Hier was Mariska van Marissshaarcreaties al hard bezig met het prachtige kapsel van bruid Daniëlle. Even mascara opdoen, sieraden om, parfum op, knuffelen met de hond… en toen was ze er helemaal klaar voor om Jurrian te ontmoeten!

En ja hoor, daar kwam Jurrian in een Volvo oldtimer de straat al ingereden. Hij had wat vertraging opgelopen, omdat hij nog terug was gegaan naar huis om het bruidsboeket op te halen!
De ontmoeting was ook nu weer een feestje om te zien. De verwondering op de gezichten en de dikke knuffels die ze elkaar gaven, spraken boekdelen. Nog even een ‘gezinsfoto’ met de hond 😉 en toen gingen we naar de fotolocatie in Hoek van Holland. Hier heeft het bruidspaar even genoten van de momenten samen en daar kon ik op mijn beurt weer mooie beelden van schieten!

De ceremonie in Madestein (Den Haag) was sfeervol en warm, met leuke anekdotes. Na de felicitaties en de bruidstaart gingen we terug naar ‘s Gravenzande waar een dankdienst werd gehouden. Hier hebben Jurrian en Daniëlle ook de ringen gewisseld en kregen zij de zegen mee. Wat een mooie dienst met veel persoonlijke woorden was dit!

Het diner en de feestavond waren ook op Madestein. Jurrian en Daniëlle hadden hard geoefend op hun openingsdans. Nou, ik snap wel waarom het publiek zo enthousiast was hoor, want dansen kunnen ze wel!

Lieve ‘Daan en Jur’, deze winterbruiloft in ‘s-Gravenzande ga ik niet snel meer vergeten! Ik wens jullie veel liefde en geluk toe!

Benieuwd naar nog meer mooie beelden? Bekijk bijvoorbeeld de lentebruiloft van Robert & Eline of de herfstbruiloft van Daniël & Rosanne

SLUITEN