MENU

Trouwen in de dijksynagoge van Sliedrecht én in het prachtige herfstseizoen: hoe romantisch! Het paste helemaal bij Daniël en Rosanne ♡

Want wauw, wat was dit een heerlijke dag. Voor mij wel een lange dag (14u!) maar het heeft echt een meerwaarde om de héle dag vast te laten leggen. Zo heb je echt een compleet plaatje van het begin tot het einde van de dag, zowel qua foto’s als ook in het trouwalbum.

Al vroeg ging ik, door de stromende regen, op weg naar Sliedrecht naar het huis van bruid Rosanne. Daar werd al hard gewerkt aan haar en make-up door Johanna hairstyling en visagie. Ook de rest van de familie was al wakker. Af en toe kwamen ze even spieken… Toen Johanna klaar was, hielpen moeder en zus Eunice de bruid in haar prachtige jurk. Schoenen aan, sieraden in en tot slot nog de sluier die het plaatje compleet maakte.

Al snel daarna arriveerde bruidegom Daniël in Sliedrecht. Wauw, wat had hij een stoere trouwauto geregeld: een bordeauxrode Mustang. Echt in stijl, en helemaal passend bij de kleuren van de trouwkleding en andere kleding! Zo leuk als een bruidspaar daar aandacht aan besteed! Want ook op de foto’s zie je die matchende kleuren goed terug.
Helaas regende het nog steeds, maar het bruidspaar had een mooie bijpassende paraplu aangeschaft. Zo kon hun ontmoeting toch buiten plaatsvinden, in plaats van in het halletje in de gang. Nu kon de familie ook fijn meegenieten!

De fotoshoot hebben we in Dordrecht gedaan. Eerst gingen we naar een loods in een oude ambachtsschool. Heel toevallig was ik hier vorige week ook al met een bruidspaar geweest. Maar toch schiet je met elk bruidspaar weer heel andere beelden. Samen met videograaf Hester van HesFilmt kregen we de leukste creatieve ideeën. Omdat het steeds droger werd, zijn we ook nog naar het Wantijpark gegaan. Hier hebben we foto’s van de auto gemaakt en natuurlijk ook van Daniël en Rosanne. Ik vind het altijd erg leuk als het lukt om op twee locaties foto’s te maken. De foto’s vullen elkaar daardoor mooi aan.

De ceremonie vond plaats in de Dijksynagoge van Sliedrecht. Een monumentaal pand met een belangrijke historie. En tegelijkertijd een hele mooie plek voor een meer intieme ceremonie, al paste het aantal gasten er maar net in 😉
Na het blazen op de Sjofar (een joodse traditie) vertelde de ambtenaar diverse grappige details over het leven van het bruidspaar. En over hun ontmoeting tijdens een groepsreis, waardoor ze nu samen zijn. Na het geven van het ja-woord, spraken Daniël en Rosanne geloften naar elkaar uit. Puur, persoonlijk. Wat een prachtig moment was dat, zeker in combinatie met het uitwisselen van de ringen.


Na de ceremonie reden we naar De Duikenburg in Echteld, waar de rest van de dag gevierd werd. Lieve wensen, mooie toespraken, heerlijk eten, een prachtige kerkdienst en een gezellige feestje ‘s avonds.
Wauw, wat een heerlijke dag was dit! Daniël en Rosanne, het was zo mooi om jullie zo te zien genieten! En ik genoot met jullie mee! ♡ ♡ ♡

SLUITEN