MENU

Een bruiloft in Sliedrecht en Wijngaarden vandaag. Een prachtige dag, dat is een bruiloft natuurlijk altijd. Maar vandaag was het de speciale dag van Robert en Eline én hun vier bruidskinderen! Wat heeft iedereen van deze bruiloft genoten!

Ik begon bij de bruidegom thuis in Sliedrecht. Het is altijd fijn om zowel bij de bruid als de bruidegom langs te kunnen. Want ook bij de bruidegom thuis gebeuren er allerlei leuke familiemomentjes! Daarna ging ik naar Wijngaarden, waar de bruid klaargemaakt werd door Gertrude van Team Looks. Wat zag Eline er ook prachtig uit!

De ontmoeting bij de voordeur was weer een mooi moment; de verrassing was op de gezichten af te lezen. Robert showde trots alle details van z’n kleding; zelfs onder z’n schoenen en binnenin z’n kraag waren details verwerkt!

Voor de fotoshoot gingen we naar de Zijdebrug in Oud-Alblas om foto’s te maken en naar het Alblasserbos. Mooie locaties in de natuur en écht even de tijd om samen te genieten. Maar wát een feestje toen na een klein uurtje de auto arriveerde waarin de 4 bruidskinderen zaten. Ze rénden naar het bruidspaar toe en stonden te trappelen om op de foto te gaan. Niet zozeer met Robert en Eline, maar vooral ook met die coole trouwauto: een volkswagenbusje! ♡

De ceremonie vond plaats in het Raadhuis van Sliedrecht. Het begon al goed, toen Robert niet 1 of 2 maar wel 3(!) pakjes zakdoeken uit zijn binnenzak tevoorschijn haalde. Eline kwam niet meer bij van het lachen!
De vader van een vriend van het bruidspaar hield een mooie speech met veel leuke anekdotes. Heerlijk, als een ceremonie zo lekker persoonlijk is en het bruidspaar ongedwongen geniet en lacht!

Na de ceremonie reden we naar Wijngaarden voor de trouwdienst. Een prachtig klein kerkje, waar de inzegening van hun huwelijk plaatsvond.

Voor de bruidstaart, het diner en het feest reden we naar Restaurant Kampanje in Hardinxveld. Een mooie plek om de dag af te sluiten. Ik maakte er de bedankfoto’s voor het bruidspaar, genoot nog even mee van een lekker stukje bruidstaart (áltijd goed!) en ging met een voldaan gevoel naar huis! Wát een mooie dag was dit 🙂

SLUITEN