MENU

Preweddingshoot Zeist

Een preweddingshoot in Zeist is elk seizoen van het jaar een goed idee. Want hoewel het in december een stukje kouder is dan in juni of september, ziet de natuur er nog prachtig uit. En Zeist is ook voor veel mensen goed te bereiken.

Het mooie aan dit stukje bos bij Zeist vind ik de veelzijdigheid. Er zijn smalle bospaadjes, weidse heidevelden en kleine heuveltjes. Zo krijg je niet alleen variatie in poses, maar ook in de achtergrond van de foto’s. En dat zorgt voor een mooie afwisseling in de beelden.

Een preweddingshoot in Zeist, echt een aanrader!

December 2022 sprak ik in Zeist af met Lennard & Matthea. Dit natuurgebied ligt op de route op hun bruiloft, tussen het ouderlijk huis van Matthea en de trouwlocatie. Een mooie gelegenheid om nu met de loveshoot te kijken of dit gebied bij hen past.

We hebben lekker een stuk gewandeld tijdens de preweddingshoot – om warm te blijven én om op verschillende plekjes foto’s te kunnen maken. Lennard en Matthea voelden zich al heel snel heel vrij voor de camera, waardoor ik steeds minder gerichte aanwijzingen hoefde te geven. Ook zag je in de loop van de fotoshoot meer ontspanning en daardoor een meer spontane lach. Doordat je steeds meer een klik met elkaar krijgt, groeit het vertrouwen en daardoor kun je steeds meer jezelf zijn voor de lens!

Na de shoot warmden we nog even op met een warme kop thee en een lekkere koek. Tof om jullie beter te leren kennen, Lennard & Matthea! En ik zie uit naar jullie bruiloft in maart 2023! ♡

Ben je enthousiast geworden na het zien van deze blog? Heb je trouwplannen in 2024 en ben je nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Bekijk hier nog meer blogs en klik hier voor meer informatie!

SLUITEN