MENU

FOTOSHOOT

BOEK NU VANAF €225

Vergeet jij ook weleens foto’s te maken van mooie momenten? Of bedenk je je steeds achteraf hoe snel de tijd gaat en hoe weinig je dingen vastlegt…
Maak samen mooie herinneringen en laat jullie verhaal vastleggen tijdens een fotoshoot.
Dan kun je die mooie momenten voor altijd koesteren. Hoe mooi is dat!

JULLIE VERHAAL

Het begrip ‘fotoshoot’ is veelomvattend. Het kan binnen en buiten, met slechts één persoon of juist een hele groep. Soms is het voor een speciale gelegenheid en soms gewoon ‘zomaar’. Maar iedereen die een fotoshoot boekt, doet dat heel bewust. Omdat men beseft hoe waardevol het is om een partner, gezin of familie te hebben. Door dit vast te laten leggen, wordt het tastbaarder! Ook interesse in een fotoshoot? Klik op één van de onderstaande categorieën voor meer informatie.

LIEVE WOORDEN

'Willeke is echt een hele fijne fotograaf. Het was volgens mij de 5e keer dat we een fotoshoot bij haar hadden. De foto’s maken me zo trots en dankbaar voor het hebben van zo’n fijne familie. Heel waardevol dat ze dat opnieuw weer voor ons heeft vastgelegd (daar krijg je tranen van in je ogen 😉). Ze stelt je op je gemak en schiet de perfecte plaatjes."

FAMILIESHOOT

LIEVE WOORDEN

"Begin september is Willeke bij ons langs geweest voor een newbornshoot. Het was een fijne ochtend en een ongedwongen sfeer. Willeke gaf de juiste aanwijzingen wanneer het nodig was en liet het verder over aan het moment zelf. Ondanks dat het een uitdaging was om alle kindjes tegelijk te laten 'meewerken' heeft Willeke toch nog prachtige foto's weten te maken. Nogmaals bedankt voor het vastleggen van deze momenten!"

NEWBORNSHOOT

Bekijk hier de blog ♡

LIEVE WOORDEN

"Echt onwijs blij met de gemaakte foto’s van mijn zwangerschap!
Een paar dagen voor de shoot zag het weer er toch niet heel best uit. Gelukkig heeft Willeke een fijn netwerk waardoor we in de kas binnen foto’s konden maken.
Willeke is een prettige fotograaf; ze stelt je snel op je gemak en weet mooie plekjes en poses. Zó fijn is dat!
Nog geen week later heb ik de foto’s al ontvangen, zo fijn dat je ze snel ontvangt. Ik word er helemaal gelukkig van!
We hebben mooie foto’s als herinnering voor later! 🥰"

ZWANGERSCHAPSSHOOT
SLUITEN