MENU

FOTOSHOOT

BOEK NU VANAF €297

De tijd gaat enorm snel; kleine en grote momenten vliegen voorbij. Maak samen als gezin of familie mooie herinneringen en laat jullie verhaal vastleggen tijdens een fotoshoot. Dan kun je die mooie momenten voor altijd koesteren. Hoe mooi is dat!

Wat leuk dat jullie bij mij een fotoshoot willen boeken. Want naast het fotograferen van bruiloften geniet ik ook enorm van het vastleggen van gezinnen en families. Regelmatig zie ik oud-klanten en oud-bruidsparen dan ook weer terug voor de lens!
Een fotoshoot boeken is altijd een goed idee. Of het nu met je partner, je gezin of met een hele familie is. We maken er een gezellig uurtje van met elkaar en schieten zowel geposeerde als spontane foto’s. Er is tijd en ruimte voor verschillende samenstellingen en poses. Door jullie connectie vast te laten leggen, heb je tastbare herinneringen voor altijd!

Let's connect!

Het is fijn als jullie tijdens de fotoshoot zoveel mogelijk jezelf zijn. Dan kan ik gemakkelijker spontane foto’s maken en herkennen jullie jezelf in de foto’s die je krijgt!
Dus houden jullie van rennen, voetballen, gek doen of lekker veel knuffelen? Doe dat dan vooral!

Het is ook erg mooi om tijdens de fotoshoot te zien dat jullie gek zijn op elkaar. En dat doe je door verbondenheid te laten te zien. Concreet doe je dat bijvoorbeeld door je armen om je kind heen te slaan, een hand op de schouder van je tienerzoon heen te leggen, of je hand op de wang van je geliefde. Handen geven die verbondenheid zo mooi weer!

Fotoshoot

loveshoot / newbornshoot / gezinsshoot

Online gallery met minimaal 40 beelden op hoge kwaliteit • excl. reiskostenvergoeding (0,35 cnt/km)

Upgrademogelijkheden:
Album vanaf €45

€297

Familieshoot

Voor meerdere gezinnen/generaties

Online gallery met minimaal 60 beelden op hoge kwaliteit • excl. reiskostenvergoeding (0,35 cnt/km)

Upgrademogelijkheden:
Album vanaf €45

€497

ALBUMS

Naast het krijgen van de beelden, is het ook erg mooi om de foto’s in een album af te laten drukken. De volgende opties zijn mogelijk:

Luxe linnen album 15×15 cm
♡ 6 spreads:   € 45
♡ 8 spreads:   € 55

Luxe linnen album 20×20 cm
♡ 6 spreads:   € 60
♡ 8 spreads:   € 75

Eén spread is 2 pagina’s naast elkaar.

 

 

Herinneringen voor altijd tastbaar!

"We zijn zo blij dat we naast de prachtige foto's ook een fotoalbum hebben. Echt leuk om te bekijken met de kinderen"

Frenk & Mariët

VEELGESTELDE VRAGEN

Op welke locatie vindt de fotoshoot plaats?

De fotoshootlocatie wordt in overleg bepaald. Je hebt vast een beeld van hoe jullie fotoshoot eruit komt te zien en waar je de foto’s voor wilt gebruiken. Dit zal bepalen of jullie graag in een natuurlijke omgeving willen shooten of liever een industriële of stadslook willen. Eventuele kosten voor een (binnen)locatie worden aan de factuur toegevoegd.
Voorbeelden van locaties waar ik vaak kom, zijn de Kralingse Plas, Zeist, de Soesterduinen, Dordrecht, Nieuwpoort of Gouda.

Wat te doen bij regen?

Bij regen wordt allereerst gekeken of de fotoshoot iets eerder of later kan plaatsvinden op dezelfde datum. We kunnen bij regen ook uitwijken naar een binnenlocatie. De extra kosten die hiervoor gemaakt worden, komen op jullie rekening. Het is aan jullie of je een dergelijke locatie achter de hand wilt hebben, of dat je liever de fotoshoot verplaatst naar een nieuwe datum.

Wanneer en hoe krijgen we de foto's?

Na de fotoshoot zorg ik voor het back-uppen, uitzoeken en nabewerken van de foto’s. Na betaling van de factuur worden de foto’s binnen max. 4 weken geleverd. Je ontvangt een link naar een online gallery, waar de foto’s in hoge kwaliteit te downloaden zijn.

Hoe zit het met online publicatie?

Bij het boeken van een fotoshoot ga je ermee akkoord dat de foto’s op mijn website en/of social media geplaatst mogen worden. Wil je dit liever niet? Geef dit vooraf even aan.
Wil je zelf foto’s online zetten van de fotoshoot? Vergeet mij dan niet te taggen @willeketerlouwfotografie

LIEVE WOORDEN

Willeke is echt een hele fijne fotograaf. Het was volgens mij de 5e keer dat we een fotoshoot bij haar hadden!!
De foto’s maken me zo trots en dankbaar voor het hebben van zo’n fijne familie. Heel waardevol dat ze dat opnieuw weer voor ons heeft vastgelegd, deze keer ook met de (schoon)familie; daar krijg je tranen van in je ogen!
Willeke is een lief mens. Ze stelt je op je gemak en schiet de perfecte plaatjes. Zo fijn!

Tot een volgende keer ;)

FAMILIESHOOT

LIEVE WOORDEN

"Begin september is Willeke bij ons langs geweest voor een newbornshoot. Het was een fijne ochtend en een ongedwongen sfeer. Willeke gaf de juiste aanwijzingen wanneer het nodig was en liet het verder over aan het moment zelf. Ondanks dat het een uitdaging was om alle kindjes tegelijk te laten 'meewerken' heeft Willeke toch nog prachtige foto's weten te maken. Nogmaals bedankt voor het vastleggen van deze momenten!"

NEWBORNSHOOT

Bekijk hier de blog ♡

LIEVE WOORDEN

"Echt onwijs blij met de gemaakte foto’s van mijn zwangerschap!
Een paar dagen voor de shoot zag het weer er toch niet heel best uit. Gelukkig heeft Willeke een fijn netwerk waardoor we in de kas binnen foto’s konden maken.
Willeke is een prettige fotograaf; ze stelt je snel op je gemak en weet mooie plekjes en poses. Zó fijn is dat!
Nog geen week later heb ik de foto’s al ontvangen, zo fijn dat je ze snel ontvangt. Ik word er helemaal gelukkig van!
We hebben mooie foto’s als herinnering voor later!"

ZWANGERSCHAPSSHOOT
SLUITEN