MENU

Hoe was het om te trouwen in 2021? Gasten met mondkapjes op, een drive-through-receptie, bruidstaart eten vanuit de trouwauto in een park vanwege gesloten locaties, maximaal 30, 50 of 100 gasten, 1,5m afstand houden, testen voor toegang, virtuele knuffels met ontbrekende gasten… We konden er op veel bruiloften niet omheen. ?

Maar er waren ook geweldige trouwjurken, gave pakken, prachtige bruidsboeketten, de trotse gezichten van vaders die hun dochter zagen stralen in hun trouwjurk, tranen die over de wangen rolden van blijdschap en/of gemis, intieme ceremonies, prachtig gedekte dinertafels, (virtuele) knuffels, sprankelende bruidsparen… En er was bovenal gewoon heel veel liefde, ook in 2021! ♡♡♡

Bedankt voor jullie (ver)trouwen in het afgelopen jaar! Ik heb er van genoten! Bedankt voor het boeken van een bruiloft, een fotoshoot, het achterlaten van een berichtje, het liken van posts, het maken van reclame… Dankzij jullie kon ik ook in 2021 weer verder groeien! En vol verwachting zie ik uit naar 2022! ?

❤️ Goede jaarwisseling allemaal!

SLUITEN