MENU

A dream comes true: Ik heb een nominatie voor de Bruidsfoto Award 2024 ontvangen! Wat een geweldig nieuws! Enkele weken geleden heb ik, samen met ruim 800 collega’s meegedaan aan deze fotowedstrijd. Ik heb 4 van mijn mooiste trouwfoto’s ingestuurd. En vandaag hoorde ik dus het nieuws dat één van mijn foto’s is genomineerd voor een Bruidsfoto Award!

Deze wedstrijd heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met professionele fotografen. In elk van de 10 categorieën zijn er 10 foto’s genomineerd. De nominatie van mijn foto is in de categorie Close-up. Stem op mijn foto, zodat ik ook daadwerkelijk een award mag winnen in deze categorie!

Een belangrijk onderdeel van mijn trouwreportage zijn foto’s van details. Ik hoor regelmatig van aanstaande bruidsparen dat dat juist ook de foto’s zijn die hen zo aanspreken, bijvoorbeeld op mijn website of Instagram. De genomineerde foto is daar een mooi voorbeeld van. Door niet alleen foto’s te maken van het aansnijden van de bruidstaart (wat ik ook zeker gedaan heb!), maar ook juist daarná nog goed te blijven kijken, ontstond dit beeld. Zo’n mooie taarttopping van een bruidspaar temidden van slechts wat overgebleven taartkruimels. Een detailfoto die in mijn ogen de fotoreportage van dit bruidspaar compleet maakt.

Ik ben trots dat juist een detailfoto van mij genomineerd is! Bruidsparen zeggen dan ook weleens na het zien van hun trouwfoto’s: “Dat je dat zag joh, je hebt er echt oog voor!” Een geweldig compliment vind ik dat, net als deze nominatie. Want een nominatie betekent dat niet alleen ikzelf dit een mooie foto vind, maar dat ook professionele collega’s dat vinden. Het is voor mij echt een mooie bevestiging van mijn groei als bruidsfotograaf.

En nu is het aan het publiek om op de verschillende genomineerde foto’s te gaan stemmen. Het winnen van een award zou natuurlijk wel een kers op de (bruids)taart zijn! 😜

Tot en met 16 augustus 2024 kun je je stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via de website bruidenbruidegom.nl. Midden september 2024 worden de Awardwinnaars in de 10 categorieën bekendgemaakt.

Klik hier om je stem uit te brengen!

Uitleg over de stemprocedure (die op het eerste gezicht wat lastiger lijkt dan het uiteindelijk is!)
– Vul je gegevens in
– Kies per categorie 2 mooie foto’s uit
– Tof als je in de categorie “Close-up” wilt stemmen op mijn taart-foto!

Alvast bedankt!

SLUITEN