MENU

Op vrijdag 15 oktober 2021 vierden Vincent & Geanne hun bruiloft. Deze zomer trouwden ze al voor de wet en vandaag was het feest!

De sfeer zat er thuis in Bleskensgraaf al goed in; gezellig altijd als ouders en andere gezinsleden aanwezig zijn! Eveliene van TeamLooks maakte er qua haar en make-up weer iets prachtigs van. Daarna was het dan toch echt tijd voor hét moment van het aantrekken van de jurk. Wat een prachtige beauty dit ook weer! ♡♡♡

CBS De Bron Molenaarsgraaf
Helaas was het nog steeds aan het regende toen Vincent, onder een paraplu dus, aanbelde bij de voordeur. TOch namen ze uitgebreid te tijd om elkaar te bewonderen 😉 Daarna reden we naar de school waar juf Geanne lesgeeft, waar het bruidspaar in het zonnetje gezet werd door de klas. Er werd een lied gezongen en een leuk spel gedaan.

Fotoshoot Nieuwpoort
We vertrokken naar Nieuwpoort voor het maken van de trouwfoto’s. Inmiddels was het gelukkig droog geworden en konden we heerlijk buiten foto’s maken. Wat zijn er toch veel mooie plekjes in Nieuwpoort! ♡

Hervormde Gemeente Molenaarsgraaf
Na een lunch met broodjes knakworst op school, was het tijd om de daggasten te ontmoeten. Er werden buiten bij de kerk foto’s gemaakt en daarna was er een dienst. Wat een prachtig moment; het ontvangen van de zegen! En aan het einde van de dienst werden Vincent & Geanne nog toegezongen door de klas!

Kampanje Hardinxveld-Giessendam
In restaurant Kampanje werd er gezellig geborreld en was er aansluitend een heerlijk diner. Kortom, een fijne afsluiting van zo’n prachtige dag!

SLUITEN