MENU

Ik ben de laatste tijd meer en meer voor bruiloften in Zeeland te vinden. Dat is altijd genieten van de omgeving en stiekem een beetje ‘vakantiegevoel’ 😉

Vandaag was ik in Yerseke bij bruid Emmaly, die door haar vriendinnen helemaal klaargemaakt werd voor deze dag. Al snel kwam Ruben met een súpertoffe trouwauto aangereden en werd er even heerlijk geknuffeld bij de voordeur.

We maakten foto’s bij de Oesterputten in Yerseke; want ja, als je in Yerseke woont ‘moet’ dat er toch wel bij! En daar werden we tot onze verrassing getrakteerd op een prachtige zonsopkomst bij de Oosterschelde! ♡
Daarna reden we ook nog naar het bos in Bergen op Zoom, om foto’s met de trouwauto te maken én van het bruidspaar natuurlijk.

De rest van de dag werd gevierd bij Restaurant Binnenmaas in Mijnsherenland. Heel veel lieve familie en vrienden stonden hen daar al vol spanning op te wachten. Onder luid applaus werd het bruidspaar welkom geheten. Na de ceremonie wachtte een verrassing voor het bruidspaar: het loslaten van 2 duiven!
We genoten op deze locatie van de lunch, maakten er groepsfoto’s, gingen nog naar Puttershoek voor de kerkdienst en kwamen weer terug op de locatie voor de bruidstaart, het feliciteren en het diner.


Het was weer een enorm fijne en gezellige dag! ♡

SLUITEN