MENU

Lieve Roy & Amy, wat ontzettend tof om jullie te mogen leren kennen en jullie dag vast te leggen! Wat zijn jullie een lief en gezellig stel! Het was een domper toen jullie in 2020 moesten besluiten de bruiloft een jaar uit te stellen. Maar wát hebben we dubbel en dwars genoten vandaag! ♡

Heerjansdam & Ridderkerk
Zowel bij Roy als bij Amy heb ik het aankleden vastgelegd. Zo leuk om op die manier al kennis te maken met de twee gezinnen en te zien hoe ieder op zijn/haar eigen manier geniet van de start van deze dag!
Rond half 11 kwam Roy in de kever de straat ingereden bij Amy. Een tikkie nerveus belde hij aan en ook bij Amy sprongen meteen de tranen in de ogen! Wát een mooie ontmoeting was dit!

Bluebirds in the Backyard, Dordrecht
We maakten foto’s op een prachtige locatie in Dordrecht. Zowel binnen als buiten heeft deze plek fijne mogelijkheden en doorkijkjes. Roy en Amy voelden zich al snel op hun gemak voor de lens en zo kon ik heerlijke foto’s van hen maken!

Paviljoen Het Houtse Meer, Den Hout
En toen was het tijd om de gasten te ontmoeten. Roy en Amy, wat hebben jullie een prachtige trouwlocatie uitgezocht! Een ruime setting, toffe details en knusse plekjes. De ideale plek voor de ceremonie, de borrel, de groepsfoto’s en het diner. Een ‘echt’ feest was i.v.m. de coronamaatregelen nog niet mogelijk, maar jullie hebben er zéker een feestje van gemaakt!

SLUITEN