MENU

In 2019 ontmoette ik dit lieve stel al. Niels en Debora waren als daggast aanwezig op de bruiloft van vrienden, die ik mocht vastleggen! “Als wij gaan trouwen, willen we ook Willeke als bruidsfotograaf”, zeiden ze tegen elkaar. Wow, wát een compliment! En jahoor, een kleine 2 jaar later trouwen ze zelf en mag in hun bruidsfotograaf zijn!

Goudriaan
Niels en Debora leerden elkaar kennen toen Debora met het gezin naar Goudriaan verhuisde. Bijzonder hoe zoiets kan lopen, toch?! Ik maakte foto’s bij Niels thuis in Noordeloos en reed daarna door naar het ouderlijk huis van Debora in Goudriaan. Wow, wat een schitterend en stralend bruidspaar had ik weer voor de lens vandaag!

Noordeloos & centrum Gorinchem
Na de ontmoeting in de achtertuin van Debora én het bewonderen door haar hele familie, maakten we eerst foto’s in een natuurbied bij Noordeloos. Het 2e deel van de fotoshoot waren we in het centrum van Gorinchem, vanwege de vele dates die zij daar gehad hebben!
Echt een aanrader trouwens, om als dat mogelijk is in de planning, op 2 heel verschillende plekken foto’s te maken. De beelden vullen elkaar dan zó mooi aan!

Boerengoed Enspijk
De ceremonie, lunch, borrel, diner en het feest vonden plaats bij Boerengoed Enspijk. Een voor mij nog onbekende plek, maar wát ontzettend knus en gezellig is het daar! Dat zie je ook echt terug in de foto’s. Een mooie plek om deze dag verder te vieren!

SLUITEN