MENU

Een meisjesdroom die uitkwam… zo was het voor Marissa vandaag. Ze trouwde met Mike. Hun bruiloft op kasteel Wijenburg in Echteld was echt een feestje om mee te maken en vast te leggen!

Ik ontmoette Mike en Marissa een aantal weken daarvoor al voor een kennismakingsgesprek en de preweddingshoot. We spraken af bij het Reeuwijkse Hout en maakten daar wat foto’s. Van één van deze foto’s hebben ze postzegels laten maken, die gebruikt zijn bij het verzenden van de trouwkaart. Hoe uniek en wat een leuk idee!

En op zaterdag 14 september was dan eindelijk hun dan aangebroken. Toen ik aankwam bij kasteel Wijenburg in Echteld was het al een drukte van belang. De ouders en diverse vrienden waren hard bezig om het kasteel te versieren. Ondertussen werden bruid en bruidegom klaargemaakt. En wat zagen zij er prachtig uit!

De fotoshoot hebben we in de omgeving van Kasteel Wijenburg gedaan. Er waren prachtige plekjes genoeg en het bruidspaar had zo even de ruimte om samen te genieten. Dat vind ik altijd zo belangrijk! Het is toch niet niets, zo’n dag en dan is het heerlijk om even samen te zijn, voordat de anderen zich daarbij voegen!

De buitenceremonie was prachtig. Eerst al het emotionele moment dat de bruid met haar vader aan kwam lopen. Maar ook de warme woorden van de trouwambtenaar, het uitspreken van de geloften aan elkaar, het ja-woord, de ringen…

Na de ceremonie werd de bruidstaart aangesneden, werd het bruidspaar gefeliciteerd en hebben we groepsfoto’s gemaakt. Aansluitend was er een wijnproeverij in de wijnkelder van het kasteel. Helemaal in stijl! Daarna gingen alle gasten naar een prachtige ruimte boven in het kasteel, waar de tafels gedekt stonden voor het diner. Wat een plaatje was dat!

Na het diner arriveerden al snel de avondgasten en was het nog een gezellige avond. Na de openingsdans was het voor mij de hoogste tijd om weer naar huis te rijden. Moe, maar heel erg voldaan!

SLUITEN