MENU

Hoera voor juf Lotte en haar man Maurits! Wat een feest was het vandaag; voor alle familie en vrienden, maar toch ook zeker voor de leerlingen van groep 8 die bij de ceremonie mochten zijn!

Dordrecht
Het eerste deel van de dag vond plaats in Dordrecht. Maurits en Lotte kleedden zich allebei aan in hun huis. Om de beurt, even met de ogen dicht naar de keuken; het kon allemaal! Nadat alles was vastgelegd, belde Maurits aan en kon hij Lotte voor het eerst bewonderen!
We bleven in Dordrecht voor het eerste deel van de fotoshoot. In de binnenstad zijn zóveel mooie plekjes. En de kleuren van de stad, ja zelfs de rode kerkdeuren, matchen perfect bij het bruidspaar en het boeket!

Land van Es, Strijen
Daarna reden we naar de trouwlocatie “Land van Es” in Strijen. Een zeer fotogenieke locatie, dus ook hier maakten we eerst nog wat foto’s. Toen de gasten arriveerden, verstopte het bruidspaar zich even. Er werd een erehaag gevormd door de familie, vrienden én de klas van juf Lotte. Met mooi versierde bogen én een door vrienden zelfgeschreven lied werd het bruidspaar vrolijk onthaald!
De ceremonie begon met een verrassing: de bruidegom zong een prachtig lied, terwijl Lotte met haar vader aan kwam lopen. Zo mooi én heel stoer als je dit durft! De zon brak door en in het heerlijke zonnetje vond de buitenceremonie plaats.
Na de ceremonie was er een bruidstaart en borrel, terwijl de klas van juf Lotte een quiz speelde en heel veel cadeautjes aan het bruidspaar gaf. Nadat de klas was weggegaan, was er een viering en kreeg het bruidspaar de zegen mee. Daarna was het tijd voor het diner.
In de avond kwamen er nog meer avondgasten en deden Lotte en Maurits hun openingsdans. Voor mij een prachtig einde van deze bijzondere dag! ♡

SLUITEN