MENU

(ver)lief(d)
Ik ontmoette Martijn en Julianne voor het eerst tijdens het kennismakingsgesprek, in de zomer van 2020. Ik had meteen door wat een ongelooflijk lief én verliefd stel dit was. In geuren en kleuren werd verteld hoe ze elkaar hadden ontmoet én hoe graag ze voor altijd samen wilden blijven. Dat wilden ze laten weten aan iedereen die om hen heen staat en dus vandaar deze bruiloft.
Nou, een klein jaar later was die liefde alleen nog maar gegroeid! Wat een warme en liefdevolle dag was het! ♡

Lopik
We begonnen de dag in Lopik. We, want ik werkte deze dag samen met videograaf Hester, van HesFilmt. Echt een aanrader trouwens! Eerst legden we het aankleden van Martijn vast, geholpen door zijn moeder. Daarna liepen we een paar 100 meter naar het ouderlijk huis van Julianne, waar de voorbereidingen ook al in volle gang waren. En wow, wát een prachtige jurk hing daar al klaar! Ik snap wel dat Julianne stond te popelen om die de hele dag te dragen! En dat Martijn een traantje moest wegpinken toen ze elkaar voor het eerst zagen, snap ik ook helemaal!

Metaal Kathedraal, Utrecht
Voor de fotoshoot had het bruidspaar de Metaal Kathedraal in Utrecht gehuurd. Wát een fijne en romantische plek om foto’s te maken, zowel binnen als ook buiten. Het bruidspaar was helemaal blij met deze plek en kon heerlijk zichzelf zijn voor de lens. En de persoonlijke geloften die ze hier naar elkaar uitspraken, maakte weer wat tranen los…

Mereveld, Utrecht
Nadat we toch écht moesten stoppen met foto’s maken, gingen we naar Mereveld. Hier werd het bruidspaar onthaald door een grote groep familie en vrienden. Wat fijn om zoveel lieve mensen om je heen te hebben op zo’n dag! Na een mooie ceremonie, was het tijd voor de taart, de felicitaties, de toost en de groepsfoto’s.
Net voor het diner hadden Martijn & Julianne nog een verrassing. Omdat het feest vanwege de toen geldige coronamaatregelen niet door kon gaan, voerden zij voor het publiek hun huwelijksdans uit. Wát ontzettend goed gedaan, Mr and Mrs Markies!
Daarna zat de sfeer er lekker in en werd er nog heerlijk gegeten en gedronken. Ondertussen maakte ik bedankfoto’s voor de gasten en harmonicaboekjes met foto’s voor de (groot)ouders. Die waren natuurlijk erg verrast toen ze dit kregen van het bruidspaar!

SLUITEN