MENU

Lieve Maarten en Larissa, wat ben ik een ongelooflijke bofferd dat ik jullie mocht leren kennen. Wát is het ontzettend mooi om te zien hoe jullie van elkaar houden! Echt, ik kreeg er kippenvel van en heb het met zóveel liefde voor jullie vastgelegd.
Extra bijzonder is het toch wel dat jullie slechts 3 maanden geleden een mail stuurden, of ik jullie dag kon vastleggen. Jullie trouwdatum was al snel, i.v.m. het steeds minder wordende zicht van Maarten. Maarten, wat hoop ik dat deze foto’s je nog extra laten nagenieten van je prachtige vrouw en de prachtige dag die jullie hadden.

Verder schieten gewoon mijn woorden een beetje tekort om deze dag samen te vatten.
♡ een gezellige voorbereiding bij bruid en bruidegom thuis
♡ een fijne en ontspannen fotoshoot in het Kralingse Bos en het centrum van Schiedam
♡ een warme en hartelijke ceremonie in het stadhuis van Schiedam
♡ een prachtige en persoonlijke viering in de Dorpskerk van Schiedam
♡ een gezellig feestje op het kerkplein
Wát een prachtige ingrediënten van een prachtige dag!

Lief stel, ik wens jullie veel liefde en zegen toe samen!

SLUITEN