MENU

Wow, wat een onvergetelijke dag voor Johan en Karlijn! Maar ook voor mij, want deze dag zal de boeken ingaan als de ‘warmste bruiloft van 2019’! 35°C maak ik niet vaak mee op een bruiloft!
Omdat de bruid en de bruidegom allebei in Kesteren woonden, kon ik bij beide foto’s maken van het aankleden. Mooi om te zien hoe een heel gezin betrokken is bij een bruiloft!
Nadat Johan Karlijn had opgehaald bij haar thuis, reden we naar een boerderij in Kesteren, waar een prachtig stuk land omheen lag. Hier kon ik mijn creativiteit wel kwijt! We genoten van het zonnetje dat tijdens de fotoshoot al lekker scheen. Wauw, wat een prachtig plekje had dit bruidspaar uitgezocht.
Op De Duikenburg in Echteld kreeg het bruidspaar een warm onthaal van familie en vrienden. Na het maken van de groepsfoto’s en de lunch vond hier de buitenceremonie plaats en gaven Johan en Karlijn elkaar het jawoord. Na de ceremonie reden we naar de Oude Kerk van Ede, waar het huwelijk werd ingezegend. De bruid had hier nog een verrassing: ze zong, samen met haar zusjes, een prachtig lied!
Weer terug op de De Duikenburg werd de bruidstaart aangesneden. Na het feliciteren en de borrel was het tijd voor het diner. Wat zag dat er mooi uit én wat smaakte het lekker! Ik mocht er ook van meegenieten en daarna was het echt tijd om naar huis te gaan.
Lieve Johan en Karlijn, bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen. Het was écht genieten! ♡ ♡ ♡

SLUITEN