MENU

Jullie hebben vast al wel door dat ik héél erg hou van herfstbruiloften. Moet je die kleuren zien, prachtig toch?! Het was dan ook van minuut tot minuut genieten op de bruiloft van Edo & Marion! ♡

We begonnen de dag in Didam, waar Marion in haar ouderlijk huis werd klaargemaakt. Haar ouders, zoontje Jidde én enkele vriendinnen waren gezellig hierbij aanwezig. Wát een prachtige jurk hing er klaar!
Om half 11 kwam Edo aangereden en was er een lieve first look. Wat blijft dat een mooi moment, zeker als de naaste familie en vrienden ook bij dit moment aanwezig zijn!

Voor de fotoshoot reden we naar Park Sonsbeek in Arnhem. Hier vonden we veel verschillende mooie plekjes, waarbij we extra letten op de herfstkleuren. “Het is echt nog mooier dan ik had gehoopt”, zei de bruid regelmatig. Heerlijk is dat!

Na de fotoshoot reden we naar de trouwlocatie Brakkesteyn in Nijmegen. Hier vond een heel mooie ceremonie plaats, waarin het zusje van de bruid enkele nummers zong. Wát kan zij mooi zingen, zeg!

Na de ceremonie was er een felicitatiemoment en werd de bruidstaart aangesneden. Inmiddels arriveerde ook zoontje Jidde en konden we groepsfoto’s maken. Na een spontane semi-openingsdans door het bruidspaar werd er heerlijk gedineerd.
Rond half 9 arriveren de avondgasten en kon het feest beginnen!

12 uur fotografie verder was ik héél moe, maar ook héél blij met alle geschoten beelden!

SLUITEN