MENU

Wat een prachtige, liefdevolle decemberbruiloft was dit! David en Aline bewezen maar weer eens hoe mooi en romantisch een winterbruiloft is!

Zeker, het was echt wel koud tijdens de fotoshoot. Maar daarom had dit stel ook goed nagedacht over een binnenlocatie. We maakten dus eerst foto’s bij de Zevenhuizer Plas (Rotterdam Nesselande) en reden daarna door naar de kas van bruidegom David. Wát een toffe, industriële locatie om foto’s te maken. En zo mooi om te zien dat David in ‘zijn’ kas nóg meer kon ontspannen en er zo heel spontane beelden ontstonden!

Na de lunch reden we naar Leefgoed De Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel, waar de ceremonie plaatsvond in De Kas. Een prachtige plek om te trouwen. Het is er sfeervol én heel licht. En dat is met een winterbruiloft wel echt een fijn extraatje!

Na de ceremonie reden we naar de Oude Kerk in Nieuwerkerk aan den IJssel voor de kerkelijke inzegening. Een mooi moment. En toen er een opname van het klasje van juf Aline werd afgespeeld, hield bijna niemand het droog…

Het (coronaproof) diner vond plaats in Hotel Noordwijck. Daar werd genoten van een heerlijk diner én diverse stukjes!

Lieve David en Aline, geniet lekker na met alle beelden! Veel liefs ♡♡♡

SLUITEN