MENU

Wow, wat was dit weer een práchtige herfstbruiloft, zeg! Natuurlijk, in Nederland is de kans op regen in de herfst wel wat groter dan in de lente en zomer. Maar de natuur is zó mooi in de herfst! Moet je al die warme kleuren zien op de foto’s. En door de keuze qua kleding en trouwboeket komt alles helemaal samen. 🍂🍂🍂

Ik begon de dag in Ameide, waar Christian zich onder toeziend oog van zijn ouders aankleedde. Zijn moeder, die bloemist is van beroep, had het huis opgefleurd met prachtige zelfgemaakte boeketten. Ook de corsage en het trouwboeket maakte zij. Knap werk, toch?!

In Nieuwegein was Aniek zich ook aan het aankleden en maakte ik foto’s van het haar en de make-up, het aantrekken van de jurk en het omdoen van de sieraden. Niet lang daarna kwam Christian aangereden in de trouwauto. Wát een plaatje! Even snel de bloemen op de auto leggen en toen was het tijd om aan te bellen en zijn aanstaande vrouw voor het eerst te zien. Hoe mooi en puur is altijd dat moment van de ‘first look’. De buurvrouw zei: “Zelfs ik stond met tranen in mijn ogen te kijken, wát mooi samen zeg!” Nou, dat kon ik beamen hoor!

We reden naar het Panbos (Bosch en Duin) om trouwfoto’s te maken. We vonden een mooi plekje waar ook de trouwauto kon komen. Want met zo’n toffe trouwauto moeten er zeker foto’s gemaakt worden! En daarna liepen we ook nog een stukje voor een afwisselende omgeving en diverse andere foto’s van het stel.

Vervolgens reden we naar de trouwlocatie: Kasteel Woerden. Een prachtige plek, waar ik graag kom.
En ook hond Yuna was naar deze plek gekomen. Ze wilde maar wát graag op de foto met haar baasjes én ze mocht de ringen brengen tijdens de ceremonie. Wat deed ze dat braaf!

Op Kasteel Woerden vonden de ceremonie, het aansnijden van de bruidstaart, de toost en borrel, de kerkdienst, het diner en het feest plaats. Kortom: geen reistijd en alles fijn op één plek bij elkaar.

Lieve Christian & Aniek, het was een feestje om deze dag met jullie te beleven en het voor jullie vast te leggen! Geniet van de foto’s.

Leveranciers:

🍂 bloemist: L & F Bloemwerk (moeder van de bruidegom)

🍂 haar & visagie: Hairstudio Hip by Deborah

🍂 trouwjurk: The New Bride

🍂 trouwpak: Bart Sanders Maatpakken

🍂 trouwauto: Trouwautoshop

🍂 trouwlocatie: Kasteel Woerden

SLUITEN