MENU

LIEF BRUIDSPAAR,

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Je trouwdag is een dag waar je lang naar uitkijkt, veel voorbereidingen voor treft en die vervolgens zo voorbij vliegt. Wat gebeurt er veel op zo’n dag! Ik leg al die momenten en details graag voor jullie vast, zodat je jullie dag altijd terug kunt kijken.
Het vinden van de “juiste” fotograaf kan een hele zoektocht zijn. Krijg je een goed gevoel bij de foto’s? Spreekt de stijl je aan? Ben je enthousiast? Voel je een klik? Stuur me dan een berichtje, zodat ik je de trouwbrochure kan toesturen en we een afspraak kunnen maken om kennis te maken met elkaar!

FEEST!

Bruiloften zijn een feestje. Ik hou van de liefde, de sfeer, de gezelligheid en de gemoedelijkheid. Ik vind het echt een eer om als fotograaf van heel dichtbij met jullie mee te genieten. Of dit nu een gelukkig momentje is tussen jullie samen of bijvoorbeeld tussen jullie en je (groot)ouders of andere aanwezigen. Ik leg alle belangrijke, emotionele en romantische momenten vast en probeer dit zo onopvallend mogelijk te doen.

WERKWIJZE & STIJL

Mijn fotografiestijl is journalistiek. Dat betekent dat ik alles vastleg zoals het zich voordoet. Hierdoor heb je echte en spontane beelden.
De foto’s die ik maak worden omschreven als puur, echt, licht en sfeervol. Ik vind het belangrijk dat jullie je helemaal jezelf voelen op jullie trouwdag en zo ook op de foto’s staan. In de nabewerking houd ik ook die lichte stijl aan.

KENNISMAKINGSGESPREK

Als fotograaf vind ik een wederzijdse klik erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Daarom ontmoet ik jullie graag live. Ik ben benieuwd naar jullie (liefdes)verhaal en leer jullie graag beter kennen. Er is genoeg ruimte om door te praten over bijvoorbeeld de tijdsduur of locatie van de fotoshoot. Ik beantwoord jullie vragen graag, zodat jullie je op de dag zelf niet druk hoeven te maken over de foto’s.

REVIEWS

Natuurlijk kan ik zelf heel enthousiast zijn, maar het is uiteindelijk belangrijk dat jullie als klant enthousiast zijn. Dat jullie vertrouwen in mij hebben. Gelukkig zijn jullie niet het eerste bruidspaar en zijn al diverse tevreden klanten jullie voorgegaan. Benieuwd naar hun reviews? Hieronder kun je er enkele lezen. Er staan ook diverse reviews op de site van The Perfect Wedding. Hier vind je ook veel andere waardevolle trouwinformatie. Kijk er eens rond!

TARIEVEN

Waarschijnlijk ben je ook benieuwd hoeveel het allemaal gaat kosten en of dat past binnen jullie budget. Ik ga voor goede kwaliteit én een betaalbare prijs. Het aantal uur dat ik op jullie dag aanwezig ben, is afhankelijk van jullie wensen en jullie budget.

Je kunt al een bruiloft boeken vanaf 6 uur. Het is mogelijk om per uur bij te boeken en te kiezen voor wel of geen trouwalbum. Een kennismakingsgesprek, een pre-weddingshoot, een USB met digitale fotobestanden op hoge kwaliteit en de reiskosten binnen Nederland zijn standaard inbegrepen. Om een idee te krijgen zie je hieronder drie voorbeelden. Vraag de trouwbrochure aan voor meer informatie en de specifieke tarieven.

I

8u fotografie • mini-album 15x15cm 24p

• pre-weddingshoot • reiskosten • USB met digitale fotobestanden

€1195

II

8u fotografie • premium trouwalbum 30x30cm 40p

• pre-weddingshoot • reiskosten • USB met digitale fotobestanden

€1495

III

10u fotografie • premium trouwalbum 30x30cm 40p

• pre-weddingshoot • reiskosten • USB met digitale fotobestanden

€1795

BLOGS

In de trouwblogs lees en zie je meer over bruidsparen die jullie al voor gingen!

Bruiloft Frenk & Mariët
Bruiloft Johan & Karlijn
Bruiloft Justin & Esther
Bruiloft Ruben & Eileen

REVIEW

[Juni 2019]
" Willeke is een top fotograaf! Meerdere daggasten waren -naast ons- erg positief over haar. Ze is relaxed, persoonlijk en denkt goed mee over locaties voor de shoot. De combinatie met een -voor haar onbekende- videograaf verliep ook goed. Al met al zeker aan te bevelen! "

BRUIDSPAAR

MARK & NADINE

LOCATIE

GOUDA
BESCHRIJVING

Fotoshoot locatie: Reeuwijkse Hout
Ceremonie: Museumtuin, Gouda
Kerkdienst: Sint-Janskerk, Gouda

REVIEW

[mei 2019]
"Tijdens het kennismakingsgesprek was er al snel een klik tussen ons en Willeke. De keuze was dus snel gemaakt dat zij onze trouwfotograaf zou worden. Tijdens de bruiloft stelde ze ons op ons gemak en dacht ze goed mee, om zo perfecte (spontane) plaatjes te schieten. Dit heeft als resultaat een prachtig fotoalbum met schitterende foto's! Wij raden Willeke zeker aan als trouwfotograaf voor jullie bruiloft. "

BRUIDSPAAR

THIEMO & JITSKE

LOCATIE

ROTTERDAM
BESCHRIJVING

Fotoshoot locatie: Euromastpark, Rotterdam
Ceremonie: Dudok in het Park, Rotterdam
Diner & Feest: RDM Kantine, Heijplaat

REVIEW

[Mei 2019]
"Tijdens het kennismakingsgesprek wisten wij het direct, wij willen Willeke als bruidsfotograaf! Zij dacht goed mee met onze wensen en had zelf ook leuke ideeën. De communicatie verliep goed en op de dag zelf was het onwijs fijn om Willeke erbij te hebben. Zij past zich aan waar nodig (het was een trouwdag met vier seizoenen) en stelt zich weinig opvallend op, waardoor zij mooie momenten prachtig heeft vastgelegd. Wij raden ieder bruidspaar Willeke aan! "

BRUIDSPAAR

RONALD & KIMBERLY

LOCATIE

ROTTERDAM
BESCHRIJVING

Fotoshoot locaties: Fenix Food Factory, Westerkade, Park Schoonoord
Ceremonie: Dudok in het Park, Rotterdam

REVIEW

[oktober 2018]
" Willeke is een heel fijn persoon, denkt mee, is creatief en denkt in oplossingen. Verder voelde wij ons snel op ons gemak waardoor we spontane foto's hebben gekregen en was het gezellig om Willeke er de hele dag bij te hebben. "

BRUIDSPAAR

STEFAN & LYSANNE

LOCATIE

ROTTERDAM
BESCHRIJVING

Fotoshoot: Euromastpark, Rotterdam
Ceremonie: Paradijskerk, Rotterdam
Borrel: Rondvaart met Rederij De Thalassys
Diner & Feest: Het Heerenhuys, Rotterdam

 

REVIEW

[oktober 2018]
“ Wij zijn 4 oktober getrouwd. En Willeke heeft een groot gedeelte van onze dag vastgelegd. En dat was fantastisch. Ze was er op ieder moment, maar was niet te aanwezig. Ze heeft oog voor detail, dit kregen we ook terug van onze gasten. We zijn dan ook erg blij dat zij onze mooie dag heeft vastgelegd, en kijken uit naar ons album! "

BRUIDSPAAR

JAN & CLAUDIA

LOCATIE

MONTFOORT & WOERDEN
BESCHRIJVING

Fotoshoot locatie: Kasteel Woerden
Ceremonie: Commanderije van St. Jan, Montfoort
Diner & Feest: Kasteel Woerden

REVIEW

[september 2018]
" Willeke was voor ons een fantastische fotograaf. Van te voren heeft ze naar al onze wensen gevraagd, zodat op de dag zelf de beste foto's werden gemaakt! Op de dag zelf wist ze van elk moment de juiste foto te nemen vanuit de beste positie, zonder dat het enig moment hinderlijk was of opvallend. Bedankt voor het vastleggen voor de mooiste dag van ons leven! "

BRUIDSPAAR

MATTHÉ & JENNY

LOCATIE

ROTTERDAM
BESCHRIJVING

Fotoshoot locatie 1: Maassilo Rotterdam
Fotoshoot locatie 2: Euromastpark, Rotterdam
Ceremonie: Familierestaurant Bergsche Plas
Diner & Feest: Familierestaurant Bergsche Plas

 

REVIEW

[juni 2017]
“ Het was de mooiste dag van ons leven en door Willeke hebben wij alles op beeld! We worden er nog steeds super blij van! 't Is het mooiste wat er is! Dankjewel Willeke "

BRUIDSPAAR

RICARDO & MARIEKE

LOCATIE

GOUDA & CAPELLE AAN DEN IJSSEL
BESCHRIJVING

Fotoshoot locatie 1: De Lichtfabriek, Gouda
Fotoshoot locatie 2: Hitland, Nieuwerkerk aan den IJssel
Ceremonie: Stadhuis Krimpen aan den IJssel
Diner & Feest: De Roode Leeuw, Capelle aan den IJssel

Interesse of vragen?

LET ME KNOW!

Natuurlijk hoop ik dat bovenstaande informatie jullie aangesproken heeft. Dat jullie je er goed bij voelen en kennis met mij willen maken. Of misschien hebben jullie nog wel een aantal vragen die je graag live wilt bespreken. Laat jullie gegevens dan achter, zodat we in contact kunnen komen met elkaar!

SLUITEN