MENU

LIEF BRUIDSPAAR,

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Je trouwdag is een dag waar je lang naar uitkijkt, veel voorbereidingen voor treft en die vervolgens zo voorbij vliegt. Wat gebeurt er veel op zo’n dag! Ik leg al die momenten en details graag voor jullie vast, zodat je jullie dag altijd terug kunt kijken.
Het vinden van de “juiste” fotograaf kan een hele zoektocht zijn. Krijg je een goed gevoel bij de foto’s? Spreekt de stijl je aan? Ben je enthousiast? Voel je een klik? Stuur me dan een berichtje, zodat ik je de trouwbrochure kan toesturen en we een afspraak kunnen maken om kennis te maken met elkaar!

FEEST!

Bruiloften zijn een feestje. Ik hou van de liefde, de sfeer, de gezelligheid en de gemoedelijkheid. Ik vind het echt een eer om als fotograaf van heel dichtbij met jullie mee te genieten. Of dit nu een gelukkig momentje is tussen jullie samen of bijvoorbeeld tussen jullie en je (groot)ouders of andere aanwezigen. Ik leg alle belangrijke, emotionele en romantische momenten vast en probeer dit zo onopvallend mogelijk te doen.

WERKWIJZE & STIJL

Mijn fotografiestijl is journalistiek. Dat betekent dat ik alles vastleg zoals het zich voordoet. Hierdoor heb je echte en spontane beelden.
De foto’s die ik maak worden omschreven als puur, echt, licht en sfeervol. Ik vind het belangrijk dat jullie je helemaal jezelf voelen op jullie trouwdag en zo ook op de foto’s staan. In de nabewerking houd ik ook die lichte stijl aan.

KENNISMAKINGSGESPREK

Als fotograaf vind ik een wederzijdse klik erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Daarom ontmoet ik jullie graag live. Ik ben benieuwd naar jullie (liefdes)verhaal en leer jullie graag beter kennen. Er is genoeg ruimte om door te praten over bijvoorbeeld de tijdsduur of locatie van de fotoshoot. Ik beantwoord jullie vragen graag, zodat jullie je op de dag zelf niet druk hoeven te maken over de foto’s.

REVIEWS

Natuurlijk kan ik zelf heel enthousiast zijn, maar het is uiteindelijk belangrijk dat jullie als klant enthousiast zijn. Dat jullie vertrouwen in mij hebben. Gelukkig zijn jullie niet het eerste bruidspaar en zijn al diverse tevreden klanten jullie voorgegaan. Benieuwd naar hun reviews? Hieronder kun je er enkele lezen. Er staan ook diverse reviews op de site van The Perfect Wedding. Hier vind je ook veel andere waardevolle trouwinformatie. Kijk er eens rond!

TARIEVEN

Waarschijnlijk ben je ook benieuwd hoeveel het allemaal gaat kosten en of dat past binnen jullie budget. Ik ga voor goede kwaliteit én een betaalbare prijs. Het aantal uur dat ik op jullie dag aanwezig ben, is afhankelijk van jullie wensen en jullie budget.

Je kunt al een bruiloft boeken vanaf 6 uur. Het is mogelijk om per uur bij te boeken en te kiezen voor wel of geen trouwalbum. Een kennismakingsgesprek, een pre-weddingshoot, een USB met digitale fotobestanden op hoge kwaliteit en de reiskosten binnen Nederland zijn standaard inbegrepen. Om een idee te krijgen zie je hieronder drie voorbeelden. Vraag de trouwbrochure aan voor meer informatie en de specifieke tarieven.

I

8u fotografie • mini-album 15x15cm 24p

• pre-weddingshoot • reiskosten • USB met digitale fotobestanden

€1195

II

8u fotografie • premium trouwalbum 30x30cm 40p

• pre-weddingshoot • reiskosten • USB met digitale fotobestanden

€1495

III

10u fotografie • premium trouwalbum 30x30cm 40p

• pre-weddingshoot • reiskosten • USB met digitale fotobestanden

€1795

BLOGS

In de trouwblogs lees en zie je meer over bruidsparen die jullie al voor gingen!

Bruiloft Ruben & Eileen
Bruiloft Erwin & Ellen
Bruiloft Richie & Felicia
Bruiloft Mark & Nadine

REVIEW

" Willeke is een heel fijn persoon, denkt mee, is creatief en denkt in oplossingen. Verder voelde wij ons snel op ons gemak waardoor we spontane foto's hebben gekregen en was het gezellig om Willeke er de hele dag bij te hebben. "

BRUIDSPAAR

STEFAN & LYSANNE

LOCATIE

ROTTERDAM
BESCHRIJVING

Fotoshoot: Euromastpark, Rotterdam
Ceremonie: Paradijskerk, Rotterdam
Borrel: Rondvaart met Rederij De Thalassys
Diner & Feest: Het Heerenhuys, Rotterdam

 

REVIEW

“ Wij zijn 4 oktober getrouwd. En Willeke heeft een groot gedeelte van onze dag vastgelegd. En dat was fantastisch. Ze was er op ieder moment, maar was niet te aanwezig. Ze heeft oog voor detail, dit kregen we ook terug van onze gasten. We zijn dan ook erg blij dat zij onze mooie dag heeft vastgelegd, en kijken uit naar ons album! "

BRUIDSPAAR

JAN & CLAUDIA

LOCATIE

MONTFOORT & WOERDEN
BESCHRIJVING

Fotoshoot locatie: Kasteel Woerden
Ceremonie: Commanderije van St. Jan, Montfoort
Diner & Feest: Kasteel Woerden

REVIEW

" Willeke was voor ons een fantastische fotograaf. Van te voren heeft ze naar al onze wensen gevraagd, zodat op de dag zelf de beste foto's werden gemaakt! Op de dag zelf wist ze van elk moment de juiste foto te nemen vanuit de beste positie, zonder dat het enig moment hinderlijk was of opvallend. Bedankt voor het vastleggen voor de mooiste dag van ons leven! "

BRUIDSPAAR

MATTHÉ & JENNY

LOCATIE

ROTTERDAM
BESCHRIJVING

Fotoshoot locatie 1: Maassilo Rotterdam
Fotoshoot locatie 2: Euromastpark, Rotterdam
Ceremonie: Familierestaurant Bergsche Plas
Diner & Feest: Familierestaurant Bergsche Plas

 

REVIEW

“ We hebben een geweldige dag gehad, mede dankzij de fotograaf! Vanaf het eerste moment hadden we gelijk een goede klik met Willeke als fotograaf. Ze voelde ons precies aan, waardoor wij ons op onze bruiloft konden focussen zonder ons druk te hoeven maken om de foto's.
Het resultaat was fantastisch. Geweldige foto's, zowel bewerkt als puur. Bedankt Willeke!! "

BRUIDSPAAR

MARTIJN & LAURA

LOCATIE

KOETSHUIS, ROTTERDAM
BESCHRIJVING

Fotoshoot locatie 1: Maassilo Rotterdam
Fotoshoot locatie 2: Euromastpark, Rotterdam
Ceremonie: Het Koetshuis, Rotterdam
Diner & Feest: Het Koetshuis, Rotterdam

REVIEW

“ Het was de mooiste dag en door Willeke hebben wij alles op beeld! We worden er nog steeds super blij van! Mooiste wat er is! Dankjewel Willeke "

BRUIDSPAAR

RICARDO & MARIEKE

LOCATIE

GOUDA & CAPELLE AAN DEN IJSSEL
BESCHRIJVING

Fotoshoot locatie 1: De Lichtfabriek, Gouda
Fotoshoot locatie 2: Hitland, Nieuwerkerk aan den IJssel
Ceremonie: Stadhuis Krimpen aan den IJssel
Diner & Feest: De Roode Leeuw, Capelle aan den IJssel

Interesse of vragen?

LET ME KNOW!

Natuurlijk hoop ik dat bovenstaande informatie jullie aangesproken heeft. Dat jullie je er goed bij voelen en kennis met mij willen maken. Of misschien hebben jullie nog wel een aantal vragen die je graag live wilt bespreken. Laat jullie gegevens dan achter, zodat we in contact kunnen komen met elkaar!

SLUITEN