MENU

LIEF BRUIDSPAAR,

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Je trouwdag is een dag waar je lang naar uitkijkt, veel voorbereidingen voor treft en die vervolgens zo voorbij vliegt. Wat gebeurt er veel op zo’n dag! Ik leg al die momenten en details graag voor jullie vast, zodat je jullie dag altijd terug kunt kijken.
Het vinden van de “juiste” fotograaf kan een hele zoektocht zijn. En het ís ook heel belangrijk om er een goed gevoel bij te hebben! Spreken mijn foto’s en deze stijl je aan? Ben je enthousiast en voel je een klik? Stuur me dan een berichtje, zodat ik je de trouwbrochure kan toesturen en we een afspraak kunnen maken om kennis te maken met elkaar! Ik zie er naar uit!

FEEST!

Bruiloften zijn een feestje. Ik hou van de liefde, de sfeer, de gezelligheid en de gemoedelijkheid. Ik vind het echt een eer om als fotograaf van heel dichtbij met jullie mee te genieten. Of dit nu een gelukkig momentje is tussen jullie samen of bijvoorbeeld tussen jullie en je (groot)ouders of andere aanwezigen. Ik leg alle belangrijke, emotionele en romantische momenten vast en probeer dit zo onopvallend mogelijk te doen.

WERKWIJZE & STIJL

Mijn fotografiestijl is journalistiek. Dat betekent dat ik alles vastleg zoals het zich voordoet. Hierdoor heb je echte en spontane beelden.
De foto’s die ik maak worden omschreven als puur, echt, licht en sfeervol. Ik vind het belangrijk dat jullie je helemaal jezelf voelen op jullie trouwdag en zo ook op de foto’s staan. In de nabewerking houd ik ook die lichte stijl aan.

KENNISMAKINGSGESPREK

Als fotograaf vind ik een wederzijdse klik erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Daarom ontmoet ik jullie graag live. Ik ben benieuwd naar jullie (liefdes)verhaal en leer jullie graag beter kennen. Er is genoeg ruimte om door te praten over bijvoorbeeld de tijdsduur of locatie van de fotoshoot. Ik beantwoord jullie vragen graag, zodat jullie je op de dag zelf niet druk hoeven te maken over de foto’s.

REVIEWS

Natuurlijk kan ik zelf heel enthousiast zijn, maar het is uiteindelijk belangrijk dat jullie als klant enthousiast zijn. Dat jullie vertrouwen in mij hebben. Gelukkig zijn jullie niet het eerste bruidspaar en zijn al diverse tevreden klanten jullie voorgegaan. Benieuwd naar hun reviews? Hieronder kun je er enkele lezen. Er staan ook diverse reviews op de site van The Perfect Wedding. Hier vind je ook veel andere waardevolle trouwinformatie. Kijk er eens rond!

TARIEVEN

Waarschijnlijk ben je ook benieuwd hoeveel het allemaal gaat kosten en of dat past binnen jullie budget. Ik ga voor goede kwaliteit én een betaalbare prijs. Het aantal uur dat ik op jullie dag aanwezig ben, is afhankelijk van jullie wensen en jullie budget.

Hieronder zie je de drie meest gekozen voorbeeldpakketten. Het is mogelijk om per uur bij te boeken (à €150,- per uur). Een pakket kan ook zónder trouwalbum worden afgenomen.

Bij iedere boeking zijn het kennismakingsgesprek, een pre-weddingshoot, een USB met digitale fotobestanden op hoge kwaliteit en de reiskosten binnen Nederland standaard inbegrepen.

Vraag de trouwbrochure aan voor meer informatie hierover.

I

8u fotografie • premium trouwalbum 30x30cm 40p

• pre-weddingshoot • reiskosten • USB met digitale fotobestanden

€1595

II

10u fotografie • premium trouwalbum 30x30cm 40p

• pre-weddingshoot • reiskosten • USB met digitale fotobestanden

€1895

III

12u fotografie • premium trouwalbum 30x30cm 40p

• pre-weddingshoot • reiskosten • USB met digitale fotobestanden

€2195

BLOGS

In de trouwblogs lees en zie je meer over bruidsparen die jullie al voor gingen!

Bruiloft Jordy & Melissa

Bruiloft Rico & Rosanne

Bruiloft Tom & Arianne (2)

Bruiloft Frank & Leonie

LIEVE WOORDEN

"Tijdens het kennismakingsgesprek was er al snel een klik tussen ons en Willeke. De keuze was dus snel gemaakt dat zij onze trouwfotograaf zou worden. Tijdens de bruiloft stelde ze ons op ons gemak en dacht ze goed mee, om zo perfecte (spontane) plaatjes te schieten. Dit heeft als resultaat een prachtig fotoalbum met schitterende foto's! Wij raden Willeke zeker aan als trouwfotograaf voor jullie bruiloft. "

BRUIDSPAAR

THIEMO & JITSKE

LOCATIE

ROTTERDAM
BESCHRIJVING

Fotoshoot locatie: Euromastpark, Rotterdam
Ceremonie: Dudok in het Park, Rotterdam
Diner & Feest: RDM Kantine, Heijplaat

 

Bekijk hier de hele blog!

LIEVE WOORDEN

"Wat is Willeke een fantastische bruidsfotograaf!
We hebben haar 'ontmoet' via Instagram, en daarna volgde al snel een bezoekje aan huis. Erg gezellig, lekker sociaal, dit voelde goed!
En ja op de bruiloft was het één groot feest om Willeke daar bij te hebben. Ontspannen, niet verlegen en een gezellige sfeermaker, het was heerlijk. En als je dan ook nog prachtige foto's en fotoboek met een oprecht 'wauw' effect krijgt geleverd, dan was het zeker de juiste keuze om Willeke als bruidsfotograaf te kiezen! Onze verwachtingen overtroffen. Ook de snelheid waarmee we de foto's en ons fotoboek binnen kregen, ruim voor de feestdagen konden we hier al heerlijk van genieten. Topper!"

BRUIDSPAAR

DANIËL & ROSANNE

LOCATIE

SLIEDRECHT
BESCHRIJVING

Fotoshoot locatie: Binnenlocatie + Wantijpark Dordrecht
Ceremonie: Dijksynagoge, Sliedrecht
Diner & Feest: De Duikenburg, Echteld

 

Bekijk hier de hele blog!

LIEVE WOORDEN

"Tijdens het kennismakingsgesprek wisten wij het direct, wij willen Willeke als bruidsfotograaf! Zij dacht goed mee met onze wensen en had zelf ook leuke ideeën. De communicatie verliep goed en op de dag zelf was het onwijs fijn om Willeke erbij te hebben. Zij past zich aan waar nodig (het was een trouwdag met vier seizoenen) en stelt zich weinig opvallend op, waardoor zij mooie momenten prachtig heeft vastgelegd. Wij raden ieder bruidspaar Willeke aan! "

BRUIDSPAAR

RONALD & KIMBERLY

LOCATIE

ROTTERDAM
BESCHRIJVING

Fotoshoot locaties: Fenix Food Factory, Westerkade, Park Schoonoord
Ceremonie: Dudok in het Park, Rotterdam

 

Bekijk hier de hele blog!

LIEVE WOORDEN

" Willeke is een heel fijn persoon, denkt mee, is creatief en denkt in oplossingen. Verder voelde wij ons snel op ons gemak waardoor we spontane foto's hebben gekregen en was het gezellig om Willeke er de hele dag bij te hebben. "

BRUIDSPAAR

STEFAN & LYSANNE

LOCATIE

ROTTERDAM
BESCHRIJVING

Fotoshoot: Euromastpark, Rotterdam
Ceremonie: Paradijskerk, Rotterdam
Borrel: Rondvaart met Rederij De Thalassys
Diner & Feest: Het Heerenhuys, Rotterdam

 

Bekijk hier de hele blog!

Interesse of vragen?

LET ME KNOW!

Natuurlijk hoop ik dat bovenstaande informatie jullie aangesproken heeft. Dat jullie je er goed bij voelen en kennis met mij willen maken. Of misschien hebben jullie nog wel een aantal vragen die je graag live wilt bespreken. Laat jullie gegevens dan achter, zodat we in contact kunnen komen met elkaar!

SLUITEN