MENU

LIEF BRUIDSPAAR,

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Je trouwdag is een dag waar je lang naar uitkijkt, veel voorbereidingen voor treft en die vervolgens zo voorbij vliegt. Wat gebeurt er veel op zo’n dag! Ik leg al die momenten en details graag voor jullie vast, zodat je jullie dag altijd terug kunt kijken.
Het vinden van de “juiste” fotograaf kan een hele zoektocht zijn. En het ís ook heel belangrijk om er een goed gevoel bij te hebben! Spreken mijn foto’s en deze stijl je aan? Ben je enthousiast en voel je een klik? Stuur me dan een berichtje, zodat ik je de trouwbrochure kan toesturen en we een afspraak kunnen maken om kennis te maken met elkaar! Ik zie er naar uit!

FEEST!

Bruiloften zijn een feestje. Ik hou van de liefde, de sfeer, de gezelligheid en de gemoedelijkheid. Ik vind het echt een eer om als fotograaf van heel dichtbij met jullie mee te genieten. Of dit nu een gelukkig momentje is tussen jullie samen of bijvoorbeeld tussen jullie en je (groot)ouders of andere aanwezigen. Ik leg alle belangrijke, emotionele en romantische momenten vast en probeer dit zo onopvallend mogelijk te doen.

WERKWIJZE & STIJL

Mijn fotografiestijl is journalistiek. Dat betekent dat ik alles vastleg zoals het zich voordoet. Hierdoor heb je echte en spontane beelden.
De foto’s die ik maak worden omschreven als puur, echt, licht en sfeervol. Ik vind het belangrijk dat jullie je helemaal jezelf voelen op jullie trouwdag en zo ook op de foto’s staan. In de nabewerking houd ik ook die lichte stijl aan.

KENNISMAKINGSGESPREK

Als fotograaf vind ik een wederzijdse klik erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Daarom ontmoet ik jullie graag live. Ik ben benieuwd naar jullie (liefdes)verhaal en leer jullie graag beter kennen. Er is genoeg ruimte om door te praten over bijvoorbeeld de tijdsduur of locatie van de fotoshoot. Ik beantwoord jullie vragen graag, zodat jullie je op de dag zelf niet druk hoeven te maken over de foto’s.

REVIEWS

Natuurlijk kan ik zelf heel enthousiast zijn, maar het is uiteindelijk belangrijk dat jullie als klant enthousiast zijn. Dat jullie vertrouwen in mij hebben. Gelukkig zijn jullie niet het eerste bruidspaar en zijn al diverse tevreden klanten jullie voorgegaan. Benieuwd naar hun reviews? Hieronder kun je er enkele lezen. Er staan ook diverse reviews op de site van The Perfect Wedding. Hier vind je ook veel andere waardevolle trouwinformatie. Kijk er eens rond!

TARIEVEN

Waarschijnlijk ben je ook benieuwd hoeveel het allemaal gaat kosten. Ik ga voor goede kwaliteit én een betaalbare prijs. Het aantal uur dat ik op jullie dag aanwezig ben, is afhankelijk van jullie wensen en jullie budget. De basisprijs is €1695 voor 8u fotografie. Het is mogelijk om per uur bij te boeken (à €150 per uur) en te kiezen voor wel of geen trouwalbum.
Bij iedere boeking zijn het kennismakingsgesprek, een online fotogalerij en de reiskosten binnen Nederland standaard inbegrepen. Bij pakketten vanaf 10 uur zit er ook een preweddingshoot in het pakket!
Hieronder zie je drie voorbeelden van de meest gekozen pakketten inclusief het premium trouwalbum van €400.

Voorbeeldpakket I

8u fotografie

reiskosten
online fotogallery
trouwalbum 30x30 40p

€2095

Voorbeeldpakket II

10u fotografie

preweddingshoot
reiskosten
online fotogallery
trouwalbum 30x30 40p

€2395

Voorbeeldpakket III

12u fotografie

preweddingshoot
reiskosten
online fotogallery
trouwalbum 30x30 40p

€2695

LIEVE WOORDEN

"Vanaf het moment van het kennismakingsgesprek tot het ophalen van het foto-album (en alle momenten daartussen, zoals: de pre-weddingshoot, het puntjes-op-de-i-gesprek, onze bruiloft en het aanpassen/bestellen van het foto-album) hebben wij steeds een heel goed gevoel gehad bij Willeke als persoon en de diensten die zij aanbiedt. Dit werd bevestigd door de reacties die wij van onze gasten kregen op de prachtige foto's en Willeke haar voorkomen. 'Wat een leuke fotograaf! En wat maakt ze mooie foto's!' Willeke is daarnaast flexibel, denkt mee en reageert snel op berichtjes en vragen. Kortom: de ideale trouwfotograaf!"

WIE

MAURITS & LOTTE

LOCATIE

DORDRECHT & BUITENPLAATS LAND VAN ES (STRIJEN)

♡ Bekijk hier de blog van de zomer bruiloft van Maurits & Lotte (juli 2021)

LIEVE WOORDEN

"Het contact met Willeke is vanaf het begin heel erg prettig geweest. Duidelijk communicatie, reageert snel en denkt met je mee.
Ze stelt je heel erg op je gemak tijdens de fotoshoot. Dit heeft er voor gezorgd dat wij ongedwongen foto's aan onze bruiloft hebben overgehouden.
De dag na onze bruiloft hadden wij al een preview. Erg leuk om zo snel al te kunnen nagenieten met de foto's. En nog geen 2 maanden na de bruiloft hadden wij al een mooi album in huis. (Ook gemaakt door Willeke) Iets waar we echt heel erg blij mee zijn.
Kortom, een goede keuze als je voor Willeke kiest als fotograaf!"

WIE

ROY & AMY

LOCATIE

RIDDERKERK & HOUTSE MEER (DEN HOUT)

♡ Bekijk hier de blog van de lentebruiloft van Roy & Amy (mei 2021)

LIEVE WOORDEN

"Toen Willeke op de bruiloft van mijn zus aan het fotograferen was, wisten we het meteen: Willeke mocht ook op onze bruiloft komen! Ze was zo ontspannen, relaxed en gezellig!
Tijdens onze 'eigen' dag hebben we ook echt genoten. Het foto-moment in de ochtend was fantastisch met haar en onze videograaf. Daardoor konden wij, die niet echt foto-fanaten zijn, heel relaxed op de foto. De foto's zijn hierdoor verrassend geworden en we konden gelijk dezelfde avond onze ouders verrassen met een mini-fotoboekje.
Ook de aflevering van het album was super netjes geregeld. Willeke dacht mee, paste de pagina's aan waar wij nog over twijfelden. Het album is echt fantastisch en ligt al 3 weken te stralen op de keukentafel, iedereen vindt hem fantastisch!
Wij zijn ontzettend, ontzettend blij dat Willeke op onze bruiloft was! Door haar werd onze dag een nog groter feestje! Lieve Willeke, bedankt! Wat was het gezellig en wat hebben wij gelachen!"

WIE

LAURENS & LAURA

LOCATIE

NIEUWPOORT & FORT ALTENA

♡ Bekijk hier de blog van de zomerbruiloft van Laurens & Laura (juli 2020)

LIEVE WOORDEN

"Wat is Willeke een fantastische bruidsfotograaf!
We hebben haar 'ontmoet' via Instagram, en daarna volgde al snel een bezoekje aan huis. Erg gezellig, lekker sociaal, dit voelde goed!
En ja op de bruiloft was het één groot feest om Willeke daar bij te hebben. Ontspannen, niet verlegen en een gezellige sfeermaker, het was heerlijk. En als je dan ook nog prachtige foto's en fotoboek met een oprecht 'wauw' effect krijgt geleverd, dan was het zeker de juiste keuze om Willeke als bruidsfotograaf te kiezen! Onze verwachtingen overtroffen. Ook de snelheid waarmee we de foto's en ons fotoboek binnen kregen, ruim voor de feestdagen konden we hier al heerlijk van genieten. Topper!"

WIE

DANIËL & ROSANNE

LOCATIE

SLIEDRECHT & DE DUIKENBURG (ECHTELD)

♡ Bekijk hier de blog van de herfstbruiloft van Daniël & Rosanne (oktober 2019)

LIEVE WOORDEN

"Tijdens het kennismakingsgesprek was er al snel een klik tussen ons en Willeke. De keuze was dus snel gemaakt dat zij onze trouwfotograaf zou worden. Tijdens de bruiloft stelde ze ons op ons gemak en dacht ze goed mee, om zo perfecte (spontane) plaatjes te schieten. Dit heeft als resultaat een prachtig fotoalbum met schitterende foto's! Wij raden Willeke zeker aan als trouwfotograaf voor jullie bruiloft. "

WIE

THIEMO & JITSKE

LOCATIE

ROTTERDAM

♡ Bekijk hier de blog van Thiemo & Jitske (mei 2019)!

LIEVE WOORDEN

“ Sed quis ornare lorem. Nunc tortor augue, tincidunt vitae tincidunt id, venenatis luctus neque. Suspendisse vel odio sit amet mi maximus dapibus. … “

COUPLE

CHRIS & NATE

LOCATION

SANTORINI, WHITE HALL
WEDDING DESCRIPTION

Curabitur suscipit sapien vitae nibh aliquam, vel luctus risus fermentum. Vivamus porta, nunc ut maximus venenatis, justo ex tincidunt justo, eu fermentum odio diam quis nisi.

BLOGS

Bekijk hier de meest recente blogs van bruiloften en preweddingshoots!

Preweddingshoot Lennard & Matthea

Bruiloft Edo & Marion

Bruiloft Christian & Aniek

Bruiloft Harmen & Geralise

SLUITEN