MENU

Een pre-weddingshoot als voorbereiding op je bruiloft. Je ervaart hoe leuk het is om foto’s te maken én je hebt meteen wat mooie foto’s van jullie samen! Mooi toch!

Die ervaring hebben Laurens en Laura nu ook. Wat een (ver)lief(d) stel is dit toch. Heerlijk om henvoor de lens te hebben. Vorig jaar trouwde Laura’s zus, Eileen, van wie ik de bruiloft mocht vastleggen. Ik maakte toen onder andere een foto van Laura, bij de ontmoeting van het bruidspaar. Wat was ze ontroerd door haar zus in die mooie jurk!
Niet lang na de bruiloft van Eileen kreeg ik een berichtje van Laura en Laurens. Ze hadden een huis gekocht en wilden in de zomer van 2020 trouwen en vroegen mij of ik nog beschikbaar was. Dat was ik, dus boekten ze bij mij. Kort daarna schreef Laura: “Ik ben zo blij dat jij onze dag wil gaan fotograferen. Laurens zei gelijk na de bruiloft van Eileen: ‘Als wij trouwen, vragen we ook Willeke’. En nu gaat het gewoon gebeuren”.
Zó tof om dat te horen!

Enkele maanden voor hun bruiloft planden we de pre-weddingshoot en maakten we deze heerlijke lentefoto’s in Rotterdam. Vooraf zeiden ze tegen me dat het hen lastig leek om samen op de foto te gaan dat ze echt niet zo spontaan zijn enzo. Maar nu, na het ontvangen van het resultaat, zijn ze het er helemaal mee eens dat het goed gaat komen op hun bruiloft. Want dit zijn toch heerlijke plaatjes van samen?! ?

Lieve Laurens en Laura, succes met alle voorbereidingen in jullie huis en voor jullie bruiloft. Tot over een paar maanden! ♡

Benieuwd naar de foto’s die ik maakte op de bruiloft van zus Eileen en haar man Ruben? Bekijk de blog!

SLUITEN