MENU

Een loveshoot in Nieuwerkerk aan den IJssel met dit lieve stel is een feestje. Jaco en Gerarda trouwen in januari 2020 en daarom planden we een preweddingshoot. Het is zo fijn om wat ervaring op te doen voor de lens, zodat het op dé dag allemaal niet meer zo nieuw en spannend is.

Ruim een jaar geleden leerde ik dit stel kennen. Ik had ze toen voor het eerst voor de lens. Ze hadden een half jaar een relatie en planden daarom een loveshoot bij mij in. Zo fijn dat ze nu ook hun bruiloft door mij vastgelegd willen hebben! Helemaal onbekend voor de lens zijn ze dus niet, maar het is ook altijd leuk om weer wat mooie foto’s van samen te hebben!

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreek ik met bruidsparen de pre-weddingshoot altijd. Ik geef aan wat hier voor hen (en voor mij) de voordelen van zijn en waarom ik dit een belangrijk onderdeel vind.

Voor de pre-weddingshoot met Jaco & Gerarda spraken we af in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ondanks de weersvoorspellingen bleef het droog tijdens de pre-weddingshoot en konden we prachtige herfstfoto’s maken. Door foto’s van ver weg en dichtbij te maken en op diverse momenten foto’s te nemen, werd het een heel diverse fotoshoot.

Wist je dat een pre-weddingshoot (eigenlijk een soort mini loveshoot) standaard in mijn trouwpakket zit? Ik vind het namelijk heel waardevol om elkaar ook op die manier vast te leren kennen en ervoor te zorgen dat jullie je helemaal comfortabel voelen over het fotoshoot-moment op de bruiloft!

SLUITEN