MENU

Vandaag was de bruiloft van Wouter en Manouk, in Hendrik-Ido-Ambacht. Ze trouwden in het bijzijn van hun prachtige en lieve dochtertjes Dagmar (5) & Jackie (2) én er is nog een 3e kleine op komst!
Wat een feest als je papa en mama samen gaan trouwen. Ik vroeg aan Dagmar (5): “Waarom gaan papa en mama eigenlijk trouwen?” “Omdat ze gewoon heel erg verliefd zijn op elkaar!” ♡ Aaah, zo lief!

Nadat Wouter en Manouk zich hadden aangekleed gingen we foto’s maken in Zwijndrecht, met uitzicht op Dordrecht. Hierdoor kregen de foto’s een bepaald stads effect, zonder dat we ‘helemaal’ naar de stad hoefden te rijden. Een paar mooie gele herfstblaadjes op de voorgrond maakten de foto’s compleet. Wouter en Manouk voelden zich al snel op hun gemak en benoemden een paar keer dat ze het zo leuk vonden om ‘eindelijk eens wat mooie foto’s te hebben van samen’. Nou, met alle liefde hoor!
En de foto’s waren nog een beetje extra speciaal omdat Manouk zwanger was. Ze had al een mooie buikje en die hebben we natuurlijk even goed vastgelegd op de foto’s!

Weer thuis aangekomen, was het daar een gezellige drukte. De jongste was net wakker geworden en werd aangekleed. Mama Manouk deed nog even snel het haar en toen was iedereen er klaar voor om te vertrekken.

De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht. Wouter en Manouk hadden gekozen voor een korte, intieme ceremonie met hun meest dierbaren: hun dochtertjes, de beide ouders en twee vrienden als getuigen. Het hoogtepunt was toch wel, na het geven van het ja-woord natuurlijk, het geven van de ringen. Niet alleen Wouter en Manouk, maar ook de meiden kregen een eigen ringetje omgeschoven! Hoe origineel is dat! Ik vond het zó’n leuk idee!

Na de ceremonie gingen we met elkaar naar de Heeren van Ambacht. Hier proostten we op het bruidspaar en werden er heerlijke bruidstaartjes gegeten. We maakten nog wat groepsfoto’s en er was volop de tijd om gezellig te kletsen. Voor mij zat de dag er al weer op.

Lieve Wouter, Manouk en de meiden. Ik wens jullie als gezin veel liefde en geluk toe. En hopelijk over een paar maanden een 3e gezond kindje erbij!

SLUITEN