MENU

Na een hele fijne dag in mei, waarop Tom & Arianne in Gouda trouwden voor de wet, ben ik vandaag opnieuw een dag in Gouda met dit stel. Dit keer in hun trouwkleding én met veel meer mensen die mogen meegenieten van deze prachtige dag!

Nadat ik de bruid had opgehaald in Alpen aan den Rijn, reden we naar het Van Bergen IJzendoornpark in Gouda. Hier stond bruidegom Tom ons al op te wachten. Ik zette de bruidegom op een mooie plek en al snel kwam de bruid aangelopen. Wat een mooi moment… ik had wel een beetje kippenvel hoor! In het park waren de eerste tekenen van de herfst al zichtbaar. Deze kleuren maakten het plaatje compleet, dus hebben we hier ook nog wat foto’s gemaakt.

Daarna reden we naar de binnenstad van Gouda en hebben we in en om de Sint-Janskerk foto’s gemaakt. Wat een heerlijke, veelzijdige plek blijft dit! ♡

De ceremonie vond plaats in Het Oude Stadhuys van Gouda, óók al zo’n mooi monumentaal pand. Een gezellige ceremonie, vol grapjes en gezelligheid van de ambtenaar.
Na de ceremonie gingen we naar de oom en tante van het bruidspaar in Haastrecht, voor een heerlijke lunch bij hen in de tuin. Ook maakten we hier de groepsfoto’s.

‘s Middags vond er een dienst plaats in de Hervormde Kerk van Haastrecht. Daarna gingen we naar De Willemshoeve in Woerden voor de bruidstaart, de borrel, het diner en het feest. In die tijd printte ik voor het bruidspaar de bedankfoto. Ook maakte ik voor de (schoon)ouders en henzelf de ouderboekjes, met daarin 6 foto’s van de fotoshoot van vanmorgen. Wat waren ze hier blij mee!

Lieve Tom & Arianne, jullie zijn een prachtig stel. Ik wens jullie alle goeds toe voor jullie toekomst samen! ♡♡♡

SLUITEN