MENU

Een corona-bruiloft; zo zal dit eerste deel van de bruiloft van Steven & Emma de boeken in gaan. Met 1,5m afstand, slechts zes mensen in het gemeentehuis van Rotterdam en een aangepaste samenkomst in de kerk verliep de dag anders dan gepland. Maar het was een dag vol liefde! En in augustus hopen we daar nog een mooi deel aan vast te plakken!

Ik begon de dag bij de bruidegom Steven thuis. Omringt door zijn ouders veranderde hij in een heuse bruidegom. En ook Emma werd bijgestaan door haar ouders. Zo mooi als ouders zo bij hun kinderen betrokken kunnen en mogen zijn!

Voor de fotoshoot reden we eerst naar Historische Tuin Schoonoord in Rotterdam. Een heerlijk idyllische plek met veel mogelijkheden voor mooie foto’s. Daarna hebben we ook in het Euromastpark nog mooie foto’s gemaakt.

Met de kever reden we daarna naar het Stadhuis van Rotterdam. I.v.m. corona mochten helaas alleen de ouders bij de ceremonie aanwezig zijn. Maar Steven had (vanzelfsprekend, gezien zijn IT-achtergrond) wél een videoverbinding geregeld voor familieleden en vrienden. Zo kon men het toch goed volgen! En hoe tof, na de ceremonie stonden als verrassing wat familieleden van Emma met slingers het kersverse bruidspaar op te wachten!

Tot slot ging men nog naar de kerk voor een dankbijeenkomst. Hierbij konden enkele andere familieleden en vrienden aanwezig zijn. Een warm en intiem moment.

Lieve Steven en Emma, nogmaals van harte gefeliciteerd! En we vervolgen deze mooie dag in augustus! ♡

SLUITEN