MENU

Donderdag 11 juli 2019 was het vroeg dag in Dordrecht en Streefkerk. Bruidegom en bruid maakten zich klaar voor één van de mooiste dagen van hun leven. Eileen was er rustig onder en had alles vooraf goed geregeld om nu alles lekker los te kunnen laten. Vol trots liet ze haar jurk en schoenen zien. Inmiddels arriveerde Ruben, die veel minder file had dan gedacht. In een hoekje van de woonkamer mocht hij even wachten, zonder Eileen al te zien natuurlijk! Nadat de jurk aan was, werd hij naar buiten gedirigeerd om vervolgens netjes aan te bellen en Eileen te ontmoeten!
We maakten eerst wat foto’s op het strandje van Streefkerk. Hier werden ook prachtige trouwbeloften aan elkaar voorgelezen. Vervolgens gingen we met het pondje naar Gouda, waar we foto’s maakten in het Van Bergen IJzendoornpark en in hartje Gouda. Ja, tussen alle toeristen in!
De ceremonie vond plaats in het prachtige oude stadhuis. Een indrukwekkend gebouw met een mooie geschiedenis. Vervolgens gingen we naar een ander imposant gebouw, namelijk de langste kerk in Nederland: De Sint-Jan van Gouda. Hier vond een prachtige dienst plaats, waarin Ruben en Eileen de ringen aan elkaar gaven en de zegen kregen.
In De Lichtfabriek was vervolgens een kinderreceptie, voor de mentorklas van Eileen. In hun bijzijn werd de bruidstaart aangesneden. Met de daggasten ging men daarna aan het diner en zat mijn dag erop.
Lieve Ruben en Eileen, het was een relaxte en prachtige, liefdevolle dag! Ik wens jullie veel liefde en zegen toe! ♡

SLUITEN