MENU

Ja, vandaag trouwden Rob & Saskia! Een heerlijk relaxte dag, omdat we een groot deel van de dag op één locatie waren, namelijk Het Koetshuis in Rotterdam-IJsselmonde.
Maar de dag begon in Papendrecht, waar ik eerst de bruidegom vastlegde. Hij werd vakkundig aangekleed door zijn moeder en zwagers. Daarna crosste ik snel door naar de bruid. Hier had ik de tijd om wat mooie foto’s te maken van de jurk en ook van het aantrekken daarvan. Niet veel later arriveerde de bruidegom en zagen Rob en Saskia elkaar voor het eerst. Een warme ontmoeting, waar de naaste familie getuige van was.
Voor de fotoshoot gingen we naar verschillende plekjes in het centrum van Dordrecht. Hier konden we natuur en architectuur mooi afwisselen. En in dat heerlijke lentezonnetje kwam dat helemaal goed!
Na de fotoshoot vertrokken we richting Het Koetshuis. Hier vond de ceremonie plaats, waarin uitgebreid ingegaan werd op de hobby’s van het stel: reizen en eten! Herinneringen en lachende gezichten tot gevolg. Na het uitspreken van het jawoord en het omschuiven van de ringen, mochten zowel de getuigen als de bruidsmeisjes en andere aanwezige kinderen tekenen.
Na de ceremonie werd er een heerlijke bruidstaart aangesneden en was er ruim de tijd voor ontspanning. Er werd gezellig gekletst en gedronken en de gasten konden met een zelfgemaakte houten wissellijst foto’s maken.
Toen zat voor mij de dag er alweer op. Het bruidspaar ging met hun gasten genieten van een heerlijk intiem diner.


 

// preview //

SLUITEN