MENU

Wauw, wat een prachtige lentebruiloft was dit; een dag vol liefde, kleur en warmte! Een grote blog dit keer, want er gebeurde zoveel moois!
De dag speelde zich grotendeels af in Alphen aan den Rijn. Daar was in alle vroegte de kapster al bezig met haar en make-up. Het aankleden van de bruid was mooi en ook emotioneel. Die eerste aanblik van je dochter is nou eenmaal een speciaal moment! En toen niet veel later de bruidegom arriveerde, kon die niet anders dan bevestigen hoe prachtig Martine eruit zag.
Voor de fotoshoot bezochten we een park; de plek waar Rick Martine ten huwelijk had gevraagd. Daarna gingen we naar Avifauna. Een veelzijdige locatie met allerlei leuke plekjes. En wat kleurde alles vrolijk door de lente én door de zon die steeds verder doorkwam. Omdat muziek een belangrijke rol speel in het leven van en de relatie tussen Rick & Martine, hadden ze een gitaar meegenomen en zongen ze een mooi lied voor elkaar.
Na de lunch werd de ceremonie gehouden in het oude stadhuis van Alphen. Een persoonlijke speech met aandacht voor de liefde van Rick en Martine voor God, hun familie en vrienden, maar ook voor reizen en lekker eten. Na het ja-woord en het wisselen van de ringen, las opa de trouwakte voor en tekenden de getuigen. In een ‘zee’ van bellenblaasbubbels verliet het kersverse bruidspaar het gemeentehuis.
In Flora Boskoop werd de bruidstaart aangesneden en zijn er groepsfoto’s gemaakt. Daarna was het tijd voor een geweldig diner. Het was een lust voor het oog (kijk die foto’s maar!) én het smaakte uitstekend.
Het hoogtepunt voor het bruidspaar was de dankdienst in hun gemeente in Alphen aan den Rijn. Ze zongen en speelden mee in de band, die gevormd werd door leden uit hun gezinnen. Zo mooi om te zien! En als verrassing zong de bruid nog een zelfgeschreven (!) lied, waarin ze haar liefde voor Rick heel open en eerlijk ten gehore bracht. Kippenvel, echt! Na het krijgen van de zegen, was de dienst ten einde en zat mijn taak erop.
Lieve Rick en Martine, het was echt een prachtige dag! Enorm bedankt dat ik erbij mocht zijn! Veel liefde, zegen en geluk gewenst!

SLUITEN