MENU

Woensdag 3 juli 2019 was dé dag van Richie en Felicia. Een mooie dag, die in het voor mij “vergelegen” Geldermalsen startte.
In de tijd dat de bruidegom onder toeziend oog van zus en broers werd aangekleed, kreeg de bruid een prachtig bruidskapsel met mooie bloemen daarin. Na het aankleden was er nog even de tijd om met Joep (de hond) te knuffelen en toen stond Richie toch écht voor de deur…
De foto’s maakten we rondom kasteel Neerijnen, in de kasteeltuin en bij een mooi dijkje daar in de buurt. Een mooie omgeving met veel afwisseling. En alle ruimte om stralende foto’s van dit koppel te maken!
De ceremonie vond plaats in Kasteel Neerijnen. Een persoonlijke speech, een lach en een traan en natuurlijk het ja-woord en de ringen. Het blijft toch iedere keer iets moois!
Vervolgens reden we naar Meteren, waar een kerkdienst plaatsvond en een zegen gevraagd werd over het huwelijk.
Daarna gingen we naar De Oude Duikenburg in Echteld, waar Richie zelf werkzaam is. Hier toostten we, werden er groepsfoto’s gemaakt en was het diner. Inmiddels was de Photobooth gearriveerd en maakte ik daar ook nog snel wat foto’s van. Daarna was het voor mij tijd om te gaan…
Lieve Felicia en Richie, het was een prachtige dag! ♡

SLUITEN