MENU

Op een stormachtige vrijdag in maart trouwden Marien & Laura. Met deze bruiloft startte mijn trouwseizoen van 2019.

Deze bruiloft zat vol mooie en lieve momenten. Ik begon ‘s morgens bij de bruid, die samen met haar moeder en schoonmoeder werd aangekleed.
De ontmoeting tussen bruid en bruidegom was weer een heel speciaal moment. De bruidegom die vol verwachting onderaan de trap stond te wachten, hoe zijn bruid als een prinses naar beneden kwam! Ze namen dan ook ruim de tijd om elkaar te bewonderen…
Daarna gingen we op weg voor de fotoshoot. Tijdens de shoot was het gelukkig droog, maar wát waren er een rukwinden. De sluier waaide alle kanten op! Maar juist dát leverde prachtige spontane foto’s op. We maakten zowel buiten als binnen foto’s bij het Streekmuseum Krimpenerwaard, te Krimpen aan den IJssel.
Na een heerlijke lunch bij de ouders van de bruidegom thuis, reden we naar Montfoort voor de ceremonie. De Commanderije is een uitstekende locatie voor een dergelijke, romantische gelegenheid. De groepsfoto’s maakten we hier ook, omdat het buiten helaas goot van de regen!
Voor de borrel en het diner gingen we naar De Heeren van Montfoort. Hier was volop gelegenheid voor ontspanning, kletsen en diverse speeches.
Het was, ondanks de gure wind, een prachtige warme dag!

SLUITEN