MENU

Een bruidspaar uit Streefkerk, een fotoshoot in Nieuwpoort en een ceremonie, trouwdienst en feest op Fort Altena in Werkendam. Zo zou je deze dag kunnen samenvatten. Maar het zou tekort doen aan dit lieve stel, het prachtige weer en de heerlijke sfeer die ik deze dag heb ervaren! Wat een liefde! ♡♡♡

Laurens en Laura zijn beide geboren en getogen in Streefkerk. In alle vroegte kon ik dus bij beide foto’s maken van het aankleden. Wat een gezelligheid, als al je broers en zussen er ook bijzijn om deze dag van begin tot eind mee te maken!

Na het ophalen van de práchtige bruid reden we naar Nieuwpoort. Ik was hier nog niet eerder geweest, maar collega’s konden me deze plek ten zeerste aanraden. Het is een veelzijdige plek, voor stads- én natuurfoto’s in één! En de kudde schapen maakten het compleet 🙂

De aankomst bij het Fort Altena viel helaas wat in het water, maar na de lunch was het weer helemaal opgeklaard. De ceremonie kon dus buiten gehouden worden. De hele klas van juf Laura mocht hierbij aanwezig zijn! Na de ceremonie speelden juf Laura en haar kersverse man een spel met de kinderen en kregen ze veel mooie, zelfgemaakte cadeaus!

Ook de rest van de dag was een feestje. Een prachtige trouwdienst, een hoop gezelligheid tijdens het maken van de groepsfoto’s, een overheerlijk diner en daarna nog een mooi feest!
Net na het diner maakten we nog wat foto’s met het bruidspaar. Een echte aanrader: ‘s avonds nog even samen wat foto’s maken. De zon is dan net wat zachter en je hebt nog even fijn een momentje samen!
O en de laatste foto is van het ouderboekje dat ik maakte voor beide ouders! Hebben ze meteen een mooie herinnering aan deze prachtige dag!

Lieve L&L, ik wens jullie alle goeds en veel liefde toe samen! ♡

SLUITEN