MENU

Vrijdag 27 september 2019 was dé dag van Jurrian en Marina. Zij gingen trouwen in Sliedrecht en ik was erbij! Bijzonder voor mij, omdat ik in Sliedrecht geboren en opgegroeid ben én daar ook zelf getrouwd ben!

Aangekomen bij de bruid, was de visagiste van Team Looks al hard bezig om Marina om te toveren tot bruid. Leuk om af en toe bekende gezichten tegen te komen!

Nadat Jurrian de bruid in Sliedrecht opgehaald had, gingen we voor de fotoshoot naar Dordrecht. We maakten foto’s in een oude ambachtsschool en in het oude centrum van Dordrecht. Ook gingen we nog even langs het verpleeghuis waar de oma van Jurrian is opgenomen, zodat ook zij kon genieten van het bruidspaar. Dat was een mooi en emotioneel moment.

Na een lunch bij de bruid thuis, gingen we naar het raadhuis van Sliedrecht voor de ceremonie. Er werd veel gelachen tijdens de ceremonie; de gezellige humor van de ambtenaar sloeg goed aan bij het bruidspaar en de gasten.

In een park in Sliedrecht hebben we vervolgens foto’s gemaakt met de gasten, tussen de eerste herfstblaadjes. We hadden er fijn de ruimte en het was gelukkig droog. Na het maken van de foto’s gingen het bruidspaar en de gasten naar de kerk en maakte ik de bedankkaartjes. Tot slot ging het hele gezelschap naar het Wantijpaviljoen in Dordrecht voor het aansnijden van de bruidstaart, het diner en de receptie.

SLUITEN