MENU

Een bruiloft op Landgoed Twistvliet in Vrouwenpolder. Wat een feestje is dat! Op donderdag 12 december 2019 gaven Joeri & Brigitte elkaar hier het ja-woord! Wat heb ik genoten op deze bruiloft; een prachtige dag om het trouwjaar 2019 mee af te sluiten!

Ik begon de dag in Yerseke, waar ik foto’s maakte van de bruidegom en zijn ouders. Nog even een zakelijk telefoontje tussendoor (tja, dat heb je als je ZZP’er bent) en dan was toch echt het moment van uitzwaaien daar.

En terwijl Joeri heerlijk rondreed in de trouwauto en genoot van een warm bakje koffie onderweg, ging ik naar Brigitte. Haar haar en make-up waren al klaar en het was tijd om de jurk aan te gaan trekken. Wauw, wat een prachtige jurk! Een decoratie in het haar, schoenen aan, sieraden om. Toen was het plaatje compleet en kon Joeri komen! Inmiddels waren er al diverse buren toegestroomd om te zien hoe mooi het bruidspaar eruit zag.

De trouwauto kwam grommend de straat in en niet veel later stonden Joeri & Brigitte elkaar te bewonderen. Wat een mooi moment blijft dat toch altijd! Even wennen om de bruid én haar hele jurk in de auto te krijgen, maar uiteindelijk lukte het. We gingen eerst naar het werk van Brigitte, waar de ouderen enorm genoten! Daarna maakten we foto’s bij de Abdij van Middelburg. Zowel binnen en in de binnentuin, als ook om de abdij heen waren heel wat mooie plekjes om foto’s te maken.
Vervolgens gingen we ook nog naar het strand bij Vrouwenpolder; een geliefde plek van het bruidspaar. Hoewel het prachtige beelden opleverde, was het door de wind ook wel erg koud. Nog even een foto in het duingras, in de luwte van de duinen en daarna snel de trouwauto in!

Bruiloft op Landgoed Twistvliet

De ceremonie vond plaats op Landgoed Twistvliet in Vrouwenpolder, evenals de rest van de dag. Ik kan het niet genoeg benadrukken, maar het kiezen van één locatie geeft zoveel rust op zo’n dag! Dus genoten we hier van de warme woorden van de ambtenaar, het vrijlaten van de duiven, de toast, het aansnijden van de bruidstaart, de borrel en het diner!

SLUITEN