MENU

Een bruiloft in Brandwijk (Zuid-Holland) en omgeving voelt voor mij extra speciaal, aangezien mijn meisjesnaam Brandwijk is. Mijn oorspronkelijke roots liggen daar; ik ben opgegroeid in het nabijgelegen dorp Sliedrecht. Leuk om daar in de buurt te zijn!

Jasper woont in Giessenburg en stond mij al op te wachten bij zijn ouderlijk huis. Hij kon niet wachten om dat mooie trouwpak eindelijk aan te kunnen doen! Aangekomen in Brandwijk bij Jessica, was het daar een gezellige drukte. Onder toeziend oog van haar moeder en zus Elise was Johanna van Johanna Haarstyling en Visagie (Sliedrecht) al hard bezig met het bruidskapsel en de make-up. Beneden hing de jurk al te wachten. En toen was het moment daar dat ze hem kon aantrekken. Moeder hielp haar natuurlijk graag daarbij.

De vader van Jessica reed intussen met hun eigen Wartburg Oldtimer naar het huis van Jasper om hem daar op te halen. O, die blik in zijn ogen en lach op zijn gezicht verraadden alles, toen hij niet veel later uitstapte bij Jessica’s ouderlijk huis! ♡
Jasper belde aan, draaide zich om en liet Jessica naar buiten komen. Toen was ein-de-lijk het moment daar dat ze elkaar konden bewonderen. én knuffelen natuurlijk!
Het instappen met de jurk en sleep was even wennen, maar met hulp van Jasper, vader, moeder en zus Elise lukte het toch!

In de planning was er veel tijd genomen voor het maken van de foto’s. Hierdoor konden we langs verschillende plekjes gaan in Brandwijk en Giessenburg. We maakten onder andere foto’s bij de boerderij van Jaspers ouders. Tot slot reden we naar De Koperen Knop in Hardinxveld, waar de ceremonie plaats zou vinden. Bij deze locatie zijn buiten ook veel mooie plekjes voor foto’s, dus maakten we daar mooi gebruik van.

De ceremonie was in één woord prachtig. Zo werden er direct aan het begin al, bij de binnenkomst van Jessica met haar vader, door diverse mensen een traantje weggepinkt. De trouwambtenaar hield een gezellig en persoonlijk verhaal. Jasper & Jessica bleven maar naar elkaar lachen. Het ja-woord werd gegeven, de ringen gewisseld en de handtekening gezet. Hartverwarmende momenten!

Na de ceremonie werd er een heerlijke bruidstaart aangesneden en maakten we groepsfoto’s in de tuin van De Koperen Knop.
Na de kerkdienst in de Hervomde Gemeente van Brandwijk, gingen we naar De Til in Giessenburg voor het diner en het feest. Een mooie afsluiter van deze heerlijke bruiloft in Brandwijk en omgeving!

Mr & Mrs Eijkelenboom – Stam, ik wens jullie veel liefde en geluk toe! ♡

Benieuwd naar nog een lente-bruiloft uit deze regio? Bekijk de blog van de bruiloft van Robert & Eline in Sliedrecht en Wijngaarden.

SLUITEN