MENU

Op woensdag 16 oktober 2019 zijn Jarnick en Charlotte getrouwd in Dordrecht. Wat een feest was dat, zeg!

Al vroeg was ik, samen met de videograaf, aanwezig in het huis van de bruid. Langzaam werd iedereen wakker en kwam men om het hoekje gluren, terwijl Charlotte haar bruidsjurk aantrok. Wauw, wat een prachtige jurk had Charlotte. Weer heel anders dan andere jurken en zó passend bij haar! Dat vind ik toch iedere keer weer zo knap van coupeuses; ook deze had echt prachtig werk verricht!

Al snel stond Jarnick op de stoep met hun trouwauto: een oude Fiat 500. Wát een leuke trouwauto is dat, zó schattig om te zien. Voor Jarnick was het alleen wel even opletten met het in- en uitstappen 😉

Nadat het bruidspaar elkaar had ontmoet, gingen we naar het Wantijpark in Dordrecht. Daar was het volop herfst en dankzij het prachtige zonnetje konden we hier heel mooi foto’s maken!

Bij de Trinitatiskapel werd het bruidspaar verwelkomd door alle gasten en werd de bruidstaart aangesneden. Daarna gingen we lopend naar het stadhuis van Dordrecht voor de ceremonie. Een bijzonder element in de ceremonie was dat de oma van Jarnick de ringen gaf. En ná de ceremonie stond er buiten een groep kinderen te wachten met prachtig versierde bogen. Ze zongen juf Charlotte en haar kersverse man toe met een lied en gingen daarna mee naar de Trinitatiskapel voor een stukje bruidstaart.

Het bruidspaar en de gasten genoten van een lunch. Daarna werden er groepsfoto’s gemaakt en ging met naar de Augustijnenkerk voor de trouwdienst. Daarna gingen we allemaal (met wat file helaas) naar Fort Altena in Werkendam voor het diner en het feest. Een mooie, industriële locatie, waar ik nog niet eerder geweest was.

Lief bruidspaar, geniet van jullie foto’s en het trouwalbum!

SLUITEN