MENU

Een bruiloft in Het Koetshuis te Rotterdam is altijd een feestje. Met de naastgelegen Adriaen Janszkerk is Het Koetshuis een ideale trouwlocatie, omdat je dan zowel trouwlocatie als de kerk op loopafstand kunt bereiken, zodat je reistijd bespaart. En beide locaties zien er prachtig uit van binnen!

De dag van Wouter & Reinelieke begon in Schiedam. In het schattige kleurrijke huisje, waar Wouter & Reinelieke gaan wonen. Reinelieke kreeg een mooi bruidskapsel, onder toeziend oog van vader en moeder. Het aantrekken van de jurk ging lekker vlot, waardoor we nog mooi tijd over hadden voor het aandoen van de schoenen en sieraden én de first look met vader. Ondertussen reed Wouter vanuit Oud-Beijerland naar Schiedam voor de first look. Deze vond traditioneel plaats bij de voordeur, met de prachtige molens van Schiedam als achtergronddecor.

De fotoshootlocatie was het oude centrum van Schiedam. We zochten kleurrijke plekjes met bloemen op, helemaal passend bij het geweldige bruidsboeket van Reinelieke. De oude straatjes, muurtjes en gebouwen vormden een mooi geheel met het bruidspaar.

Het ontvangst door de daggasten was vrolijk en gezellig. Met name oma was helemaal ontroerd toen ze bruid Reinelieke in haar trouwjurk zag. Na een kort welkom was het tijd voor de ceremonie. Deze vond ook plaats in de Adriaen Janszkerk, zo sfeervol! Er werd hard gelachen tijdens de speech van de trouwambtenaar en Wouter & Reinelieke waren erg ontspannen. En de kindjes gingen tijdens de ceremonie lekker hun eigen gang 🙂

Tussen de ceremonie en de kerkdienst was er voldoende tijd voor bellenblaas, groepsfoto’s en een heerlijke lunch bij Het Koetshuis. Mmmmh, wat smaakte dat goed!

De kerkdienst was een mooi moment van rust tijdens deze drukke dag. Er werd vol aandacht geluisterd en vol passie gezongen. En het ontvangen van de zegen blijft altijd een indrukwekkend moment. Als toegift zongen de broers en zussen van Wouter hen nog een zegenlied toe. Zo mooi!

In het Koetshuis was vervolgens de receptie. Hier waren veel extra gasten ook voor uitgenodigd. Vanwege het lekkere lenteweer kon men zowel binnen als buiten genieten van een stukje taart en de borrel. Een heerlijke gezelligheid! 🙂

Voor mij was het toen alweer tijd om afscheid te nemen van het bruidspaar. Ik kan terugkijken op een kleurrijke, gezellige dag vol liefde en warmte!

SLUITEN