MENU

Op vrijdag 15 mei zijn Herman & Maritha getrouwd. Wat was dat weer een heerlijke dag! Herman & Maritha, jullie hebben van deze ‘coronabruiloft’ een prachtig eigen feest gemaakt!

‘s Morgens begon ik thuis bij de bruid, die door haar vriendin werd opgemaakt. Toen ook het kapsel klaar was, kon de jurk aan. Maritha nam heerlijk de tijd om te knuffelen met haar neefje en de hond, maar daarna stond ze er klaar voor om Herman te ontmoeten.

De bruidegom kwam trots aangereden in een Volkswagenbusje en kon niet wachten om aan te kloppen en Maritha te zien. De eerste ontmoeting was weer heerlijk om mee te maken. De emoties, blikken, oohs en aahs… Ik hou ervan!

Voor de fotoshoot gingen we naar het Kralingse Bos en de Kralingse Plas in Rotterdam om foto’s te maken. In deze omgeving is voldoende afwisseling mogelijk en ruimte genoeg om met de volkswagenbus te poseren. Wat een plaatje!

Lunchen deden we onderweg… namelijk bij de Mc Donalds. Dus de bruidegom ging hup, met de trouwauto door de McDrive en op de parkeerplaats aten we daarna heerlijk een broodje hamburger!

De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis van Ridderkerk. Daarna gingen we met een klein groepje gasten naar het huis van Herman & Maritha. Hier sneed het kersverse bruidspaar de bruidstaart aan en werd er een toast uitgebracht. Als verrassing was er nog een filmpje voor het bruidspaar. Alle gasten, die nu grotendeels deze dag helaas niet konden meemaken, hadden een persoonlijke boodschap ingesproken voor Herman en Maritha! Origineel en leuk om te bekijken, ook later nog!

Lieve Herman en Maritha, nogmaals gefeliciteerd! Bedankt dat ik deze dag mocht vastleggen en meemaken. En tot in augustus, als we de rest van het feest hopen te vieren!

SLUITEN