MENU

De bruiloft van Frank & Leonie vond plaats in Zuid-Holland. Ik begon bij Leonie thuis in Rijnsburg, waar er al volop getut werd toen ik aankwam. Niet lang daarna werd Leonie in haar jurk geholpen door haar moeder. Ja, die jurk was wel een primeur hoor, want voetbalmeisje Leonie draagt véél liever een broek, vertelde moeder me. Maar… deze jurk stond haar echt heel mooi!

Buiten arriveerde Frank intussen. Hij kreeg nog even een corsage opgespeld door zijn aanstaande schoonvader en was er toen klaar voor om Leonie te ontmoeten. Wat een heerlijk moment was dat ook nu weer!

De foto’s maakten we vanwege de regen en harde wind in ‘Rozen en Radijs’ te Burgerveen. Een mooie binnentuin met groene, romantische plekjes voor heel veel mooie foto’s!

Na de fotoshoot was het tijd om naar Het Oude Slot te rijden in Heemstede. Helaas geen uitgebreid onthaal door de gasten, vanwege een enorme plensbui. Dus renden bruid en bruidegom hard naar binnen en trok ik zelf ook snel een sprintje richting de locatie.

Leonie werd door haar vader binnengebracht, waar Frank met één grote glimlach haar opwachtte. De ceremonie was mooi, met ook nog een persoonlijk woord door de moeder van Leonie. Na de ceremonie werd een bruidstaart aangesneden, die gemaakt was door nichtje Manon. Evenals al het heerlijke lekkers trouwens, waar de gasten daarna buiten van konden genieten!

De middag werd verder gevuld met het maken van groepsfoto’s (tussen de buien door), grappige speeches en lekkere hapjes. En toen was het alweer tijd voor het diner. Tijdens het diner bedankten Frank & Leonie hun ouders voor alle goede zorgen. Als cadeau gaven zij een ouderboekje, met daarin 6 foto’s van de fotoshoot. Deze had ik ‘s middags gemaakt met behulp van mijn eigen fotoprinter. Wat een lieve reacties kreeg ik hierop van de ouders!
Aan het einde van het diner nam ik het bruidspaar nog even mee voor een korte goldenhour-fotoshoot. De omgeving van Het Oude Slot leende zich daar erg goed voor én het was even droog!

Inmiddels waren ook de avondgasten gearriveerd en kon het feest beginnen. Omdat een openingsdans vanwege de coronamaatregelen niet mocht, opende het bruidspaar de avond met een spelletje Jenga. Sjonge, zo’n fanatiek én goed koppel heb ik nog nooit gezien!

Lieve Frank & Leonie, het gaat jullie goed. Geniet van elkaar!

SLUITEN