MENU

Op vrijdag 5 juli 2019 was het opnieuw feest en dit keer voor Erwin en Ellen én hun kinderen Romy en Ties. Want papa en mama gingen trouwen! De afgelopen maanden hadden ze hier elk op hun eigen manier naartoe geleefd en nu was het dan zover. Papa en Ties kleedden zich om in hun eigen huis, geholpen door opa en oma. Mama en Romy werden ondertussen mooi gemaakt in het huis van oma en stonden te popelen om de anderen te zien.
In een prachtige Jaguar kwamen ze aangereden en zag het bruidspaar elkaar, onder toeziend oog van veel familie, voor het eerst en vloeiden de eerste tranen van geluk! Na een gezellig bakje koffie was het tijd voor de fotoshoot.
Eerst heb ik alleen met Erwin en Ellen foto’s gemaakt in het Kralingse Bos. Daar zijn prachtige, romantische plekjes. Met de kinderen maakten we foto’s op de steiger en op wat gras daar omheen.
Daarna gingen we met elkaar naar Familierestaurant Bergschenhoek waar de buitenceremonie plaatsvond. Een mooie, intieme sfeer, waar onder andere enkele getuigen, maar ook de ambtenaar lieve woorden spraken naar het bruidspaar. Romy en Ties gaven de ringen en deden dat érg goed!
Er werd getoost, een bruidstaart aangesneden en gezellig gedronken en gekletst. Na het maken van diverse foto’s werd het tijd voor het diner. En naar ik heb begrepen was er ‘s avonds nog een heel gezellig feestje!
Lieve Ellen, Erwin en kinderen: ik wens jullie veel liefde en geluk als gezin!

SLUITEN